Hoşgeldiniz  

Antalyaspor yeni tesislerinde ilk antrenmanı yaptı

Semih Köken | 15 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalyaspor yeni tesislerinde ilk antrenmanı yaptı

ANTALYASPOR, Döşemealtı İlçesi’ndeki yeni tesislerinden yaptığı ilk antrenmanda Bursaspor maçı hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Rıza Çalımbay antrenmanda futbolcularına taktik çalıştırdı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı beyazlılar, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve devre arasında taşınmayı planladığı yeni tesislerinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın futbolcularıyla yaptığı kısa toplantının ardından antrenman koşu ve ısınmayla başladı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından kırımızı beyazlılar daha sonra taktik maçı oynadı.

Sınırlı alanda kaleli taktik oyununda Çalımbay, futbolcularına sık sık uyarıda bulundu. Futbolcularından geri pas vermemelerini isteyen Rıza Çalımbay, hızlı ve mücadeleci oynamaları istedi. Antrenmana sakatlığı nedeniyle kaleci Ferhat ile Mbilla katılmadı. Mbilla’nın yarın yapılacak sağlık kontrolünün ardından Bursaspor maçında oynayıp oynamayacağının belirlenecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle