Hoşgeldiniz  

Antalyaspor- Uğurlu: “Eto’o çok mütevazı”

Semih Köken | 16 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

(DHA)- ANTALYASPOR’un teknik sorumlusu Mehmet Uğurlu, “Samuel Eto’o, hem futbolcu hem de teknik adam olarak arkadaşım. Böyle bir yıldız futbolcunun mütevazı olduğunu hiç görmedim” dedi.
SPOR TOTO SUPER LIG EKIPLERINDEN ANTALYASPOR, ZIRAAT TURKIYE KUPASI'NDA OYNADIGI GIRESUNSPOR MACINDAN SONRA ARA VERMEDEN TRABZONSPOR KARSILASMASI HAZIRLIKLARINA BASLADI. ANTALYASPOR TEKNIK SORUMLUSU MEHMET UGURLU VE TAKIM KAPTANI SAMUEL ETO'O YONETIMINDE ANTRENMAN GERCEKLESTIREN FUTBOLCULAR, TOP KAPMA VE PAS CALISMASININ ARDINDAN MAC YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Ziraat Türkiye Kupası’nda dün gece Giresunspor’la oynayan Antalyaspor, ara vermeden ligde karşılaşacağı Trabzonspor mlüsabakasının hazırlıklarına başladı. Mehmet Uğurlu ve takım kaptanı Samuel Eto’o yönetiminde antrenman gerçekleştiren futbolcular, top kapma ve pas çalışmasının ardından maç yaptı.

Antrenmana sakatlığı nedeniyle Lazarevic ile dün oynanan Giresunspor maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular katılmadı. Eto’o antrenmanda top kapma ve pas çalışmasının ardından oyuncuylarına çift kale maç yaptırdı. Antrenmanı kulüp başkanı Gültekin Gencer’de izledi.

UĞURLU: “KUPADA FİNALİST OLMAK İSTİYORUZ”

Antrenmanda açıklamalarda bulunan Mehmet Uğurlu, Mersin İdmanyurdu ve Giresunspor karşılaşmalarında takımın geriye düşmesine rağmen galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi. Göreve başladıktan sonraki 2 maçı da Antalyaspor’un kazandığına dikkati çeken Uğurlu, “Ziraat Türkiye Kupası finali Antalya’da oynanacak. Kupa bizim için önemli. Gruptan birinci ya da ikinci çıkmak istiyoruz. Sahamızda oynanacak final maçında finalist olmak istiyoruz” dedi.

İYİ BİR SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Uğurlu, rakiplerinin son maçında kaybettiği için Antalyaspor karşısında daha hırslı oynayacağını dile getirdi. Antalyaspor’da futbolcuların iki maç kazandığı için moralinin yüksek olduğunu vurgulayan Uğurlu, şöyle devam etti:

“Bu moralle inşallah Trabzon deplasmanından iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz. Ligde her maç zor. Onlar da geçen hafta yenildikleri için bizim maça çıkış olarak bakacaklar. Her ne olursa olsun çok iyi bir maç olacak. Geri düştüğümüz 2 maçı da kazanmak,ş önemli bir neticedir. Oyun disiplininden kopmadık. Maçlarımızı kazandık.”

ETO’O İLE ÇALIŞMAK

Eto’o ile çalışmaktan mutlu olduğunu aktaran Uğurlu, Kamerunlu golcünün hem futbolcusu hem de teknik adam olarak arkadaşı olduğunu dile getirirken şöyle konuştu:

“Futbolcu olsam, (Eto’o ile oynamayı bana Allah nasip etsin) derim. Eto’o ile çalışmaktan son derece gururlu, mutluyum. Eto’o sadece bir futbolcu değil, ben onu 10 gündür tanıyorum. O insan. Çok mütevazı, saygılı, ben böyle bir yıldız futbolcunun mütevazı olduğunu hiç görmedim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İstiyorum ki sadece Antalya’ya değil Türk sporuna uzun yıllar hizmet etsin. Antalya’da kalsın, uzun yıllar takımımızda oynasın, burada futbolu bıraktıktan sonra kalsın.”

ANTALYASPOR’DA SİSTEM DEĞİŞTİ

Göreve geldikten sonra kaptan Eto’o ile takımda sağladıkları birlik ve beraberliğin artarak devam ettiğini kaydeden Uğurlu, oyun sisteminde de değişiklik yapıldığını vurguladı. Takımının attığı gollerden sonra futbolcuların sevinç yumağı oluşturmasının takımdaki birliğin en önemli göstergesi olduğunu vurgulayan Uğurlu, son olarak şöyle dedi:

“İnşallah ilerki günlerde daha iyi olacak. 3-5-2 sistemi ile çalışmaya başladık. Bu sistem yeni bir sistem. Uygulandığı zaman çok iyi sistem. Biz onun üzerinde duruyoruz ama rakibimize göre sistemimiz değişecek. Topun bizde kaldığı sürede gol pozisyonuna gireceğimiz sistem. Bir iki hafta içinde sistem rahatlıkla oturacak. Teknik kapasitesi yüksek bir takımız. Top kaybetmemek şartıyla bize uygun bir sistem.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle