Hoşgeldiniz  

Antalyaspor stadının ismi ‘Corendon Airlines Park Antalya’ oldu

Semih Köken | 03 Ağustos 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Antalyaspor stadının ismi ‘Corendon Airlines Park Antalya’ oldu
Corendon Hava Yolları ile Fraport TAV Antalyaspor arasında imzalanan iş birliği ile Antalyaspor’un sahasının ismi Corendon Airlines Park Antalya olarak değişti.

Turizm Güncel

Corendon Airlines, 2019 yılından bu yana sponsoru olduğu Fraport TAV Antalyaspor ile olan iş birliğini farklı bir boyuta taşıyarak Antalyaspor Stadyumunun isim sponsoru oldu.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Corendon Airlines ve Antalyaspor yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen imza töreninde anlaşmayla ilgili detaylar paylaşıldı.

“Dünya’da Antalya’yı bilmeyen yok”

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Antalya’nın Avrupa ve Türkiye turizminin başkenti olduğunu belirtti. Birlikteliğin önemine dikkat çeken Karaer, “Biz Corendon Turizm Grubu olarak 25 yıldır turizm sektörüne hizmet etmeye devam ediyoruz. 2005’ten beri hava yolu taşımacılığı yapıyoruz. Sadece Türkiye Sivil Havacılık ve Ulaştırma Bakanlığına bağlı değiliz. Hollanda ve Malta’da iki Avrupa bayraklı hava yolunun da işletmeciliğini yapıyoruz. Avrupa bayraklı hava yolları ile Türkiye turizmine yapmış olduğumuz katkı gibi diğer Avrupa ülkelerine de kendi organizasyonumuzla turizm faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. 65 ülkede 165 havalimanına uçuşlar gerçekleştiriyoruz. Ancak  Türkiye dünyada eşi benzeri olmayan bir ülke. Antalya ise Türkiye turizminin başkenti. Antalya ne İspanya’nın Mayorka’sı ne Yunanistan’ın Girit’i. Antalya bambaşka bir yer. Dünyada Antalya’yı bilemeyen kimse yok. Antalya Türkiye turizminin başkenti olduğu gibi aslında Avrupa turizmin de başkenti denebilir. Çünkü Avrupa’da faaliyet gösteren hiçbir turizm grubu Antalya’da var olmadan varlık gösteremez. 25 yıldı turizm yapmış olduğumuz bu şehir bizim için hem Türkiye için çok önemli.” ifadelerini kullandı. ,

“Herkesin Antalya’da düzenlenen faaliyetlere destek olması gerek”

Antalya’da düzenlenen faaliyetlere tüm turizmcilerin katkıda bulunması gerektiğinin altını çizen Karaer, “Antalya’ya ve Antalya’da düzenlenen tüm spor faaliyetlerine tüm turizmcilerin katkıda bulunması gerekiyor. Anadolu şehirlerinin kendi takımlarını aynı şekilde desteklemesi gerekiyor. Biz de bu inançla Antalyaspor ile bir işbirliğine imza attık. 2019’da forma sponsorluğu ile başlayan iş birliğimizin ardından uçağımızı Antalyaspor renklerine boyadık. Uçaklarımız Avrupa’ya uçtuğu zaman Antalyaspor logosu ile uçuyor. Herkesin Antalya’yı ve Antalyaspor’u tanıması amaçlı böyle bir çalışmaya imza attık. Şimdi birlikteliğimiz başka bir boyuta taşıyarak Antalyaspor’un stadyumunun isim sponsoru olduk. Antalya’ya değer katmasını hedeflediğimiz bu işbirliğinden onur duyuyoruz. Bundan sonra da spora desteğimiz devam edecek. Antalya’ya layık olacak işler yapmamız gerekiyor. Biz de bunların peşindeyiz. Turizm ve sporun dinamizmini yaptığımız sponsorluklarla bir arada tutuyoruz.”  açıklamasında bulundu.

“Bu iş birliği Türkiye’ye örnek olmalı”

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ise yaptığı konuşmada “Bugün burada, örnek bir birliktelik için bulunuyoruz. Antalya’nın 1966’dan bu yana en büyük markası olan Antalyaspor ile 18 yıllık genç yaşına rağmen Antalya’dan çıkıp bir dünya markası olan Corendon Hava Yollarının iş birliği, sadece Antalya’ya değil, Türkiye’ye örnek olmalı. Özellikle şehir takımlarının, kendi kentinin değerleri tarafından sahip çıkılmasına ihtiyacı var. Bugüne kadar kentimizin önemli markaları ile güzel iş birliktelikleri yaptık. Ne mutlu ki; ortaya koyduğumuz vizyon, yönetimimiz ile teknik heyet ve futbolcularımız arasındaki uyum, markaların da dikkatini çekmeye başladı. Corendon Airlines ailesi bize, biz de onlara güç katarak her iki Antalya markasını daha da yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Fraport TAV Antalyaspor Asbaşkanı Berkay Bahar ise  şunları söyledi:
“Bizler Antalyalı olarak Antalyaspor ile gurur duyuyoruz. Antalya’dan çıkıp global ölçekte hizmet veren markalardan biri olan Corendon Havayolları da bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Bu sponsorluğun, sadece stadyum isminden ibaret olmadığının altını çizmek isterim. Tesislerimiz, antrenman sahalarımız, formalarımız gibi farklı alanları da kapsıyor. Corendon’un kulübümüze yaklaşımı ve verdiği destek bizler için çok kıymetli”


Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle