Hoşgeldiniz  

Antalyaspor Başkanı Öztürk: “Eto’o için Beşiktaş’la görüşmedik”

Semih Köken | 22 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor Başkanı Öztürk: “Eto’o için Beşiktaş’la görüşmedik”

ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, takım kaptanı Samuel Eto’o konusunda Beşiktaş’la görüşmediklerini açıkladı, “İsterlerse konuşuruz. Her futbolcunun değeri vardır” dedi.

Başkan Ali Şafak Öztürk, düzenlediği basın toplantısında takım kaptanı Samuel Eto’o’nun Beşiktaş’a transfer olacağı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Eto’o’nun Antalyaspor’da önemli bir değeri bulunduğuna değinen Başkan Öztürk, “Bize bir temas gelmedi. Eto’o bizim futbolcumuz. Kesinlikle değeri olan bir futbolcu. Geçen sezon çok iyi performans sergiledi. Temas yok ama gelirlerse Beşiktaş ile konuşuruz. Her futbolcunun değeri vardır” diye konuştu.

Eto’o’nun geçen sezon takıma çok katkı sağladığını vurgulayan Başkan Öztürk, şunları söyledi:

“Eto’o’nun takıma kattığı değer, maaşından daha fazla. Kendini kanıtlamış, lider bir futbolcu. Doğru şartlar oluşursa, behim için kulüp menfaatleri önemli. Doğru şartlarda her şeyi düşünürüz. Beşiktaş için bence de mantıklı bir hareket. Ligi tanıyan, performans sergileyen, çok kaliteli bir futbolcu. Eto’o’nun bir değeri vardır. Çin’deki takımlardan Güneydoğu ve Asya ve ABD’den gelmiş bir teklif yok.”

Eto’o’nun takımda kalmasını istediğini vurgulayan Başkan Öztürk, geçen sene hak ettiği parayı aldığını vurgularken de şöyle konuştu:

“Performans olarak Eto’o aldığı parayı hak etmiştir. Pazarlama olarak bakıldığında, imaj olarak bakıldığında biz Eto’o’nun takımda kalmasını, liderlik yapmasını isteriz. Teklif gelirse, Eto’o da biz de oturur düşünürüz. Eto’o ücretsiz kontratını feshederek geldi. Biz elimizde tutmak istiyoruz. Burada hem oyuncunun, hem karşı tarafın düşüncesi önemli.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle