Hoşgeldiniz  

Antalyaspor Asbaşkanı Terzioğlu: Mutluyuz

Semih Köken | 22 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor Asbaşkanı Terzioğlu: Mutluyuz

ANTALYASPOR Asbaşkanı Bora Terzioğlu, “Osmanlıspor karşısında takımımızın sahada mücadeleci futbol oynadı. Bizim için kriter buydu. Futbolcularımız oyunu bırakmadı. 3 puan alsak iyi olurdu ama takımın kazanma hırsından dolayı biz mutluyuz” dedi.

Spor Toto Süper Lig 2016- 2017 Turgay Şeren Sezonu’nun ilk hafta maçında Antalyaspor sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldı. Kırmızı beyazlı takım, kaleci Fornezzi’nin kırmızı kartla oyun dışı kalmasından sonra maçın hakemi Alper Ulusoy, Portekizli teknik direktör Jose Morais’i tribüne gönderdi. Antalyaspor, 36. dakikada sahada 10 kişi, ilk yarının son dakikalarından itibaren de teknik direktörsüz mücadele etti. Taraftar hakem Ulusoy’e tepki gösterdi. Hakemin vereceği rapor doğrultusunda Morais’e 1 hafta ceza verilmesi bekleniyor.

İLK KALECİYE PLAKET

Antalyaspor’un kuruluşunun 50’nci yılındaki ilk maçında ‘Ahde vefa’ sloganıyla bazı etkinlikler düzenleyen kırmızı beyazlı yöneticiler, kırmızı beyazlı takımın ilk kalecisi Veli Dündar Yavuz’a plaket verdi. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır’dan plaketi alan Yavuz, büyük sevinç yaşadı. Yavuz, plaketle taraftarı selamladı.

BAŞKAN ÖZTÜRK’E YOĞUN İLGİ

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de göreve gelmesinin ardından ilk resmi maçta taraftarından yoğun ilgi gördü. Antalyaspor tarihinin ve Süper Lİgi’nin en genç başkanı unvanının sahibi 32 yaşındaki Öztürk taraftarla öz çekim yaptı. Belindeki ağrı nedeniyle kadroda yer almayan Eto’o ise maçın ilk yarısını tribünde taraftarın yanında izledi. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği Eto’o, maçın ikinci yarısını da locadan izledi.

GÜLTEKİN GENCER DE MAÇI İZLEDİ

Antalyaspor’un eski başkanı Gültekin Gencer de tribündeki yerini aldı. Locadan maçı takip eden Gencer’in yanında kulübün eski başkanı Ali İhsan Sav yer aldı. Kırmızı beyazlı takımın Süper Lig’e yükseldiği kadronun teknik direktörü Yusuf Şimşek de maçı izledi. Şimşek, kendisini sevgi gösterisinde bulunan taraftara el sallayarak, selamladı. Karşılaşma sonrası Antalyaspor taraftarı takımına tezahüratıyla destek verdi.

60 DAKİKA 10 KİŞİ OYNADI

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Osmanlıspor’un lige en hazır takımlardan biri olduğunu geçen yılı da başarıyla tamamladığını belirtti. Antalyaspor’un maçın yaklaşık 60 dakikasını 10 kişi oynadığını dile getiren Terzioğlu, “Osmanlıspor karşısında takımımızın sahada mücadeleci futbol oynadı. Bizim için kriter buydu. Futbolcularımız oyunu bırakmadı. 3 puan alsak iyi olurdu ama takımın kazanma hırsından dolayı biz mutluyuz” dedi.

HAKEME ELEŞTİRİ

Maçın hakemi Alper Ulusoy’ın yönetimini eleştiren Terzioğlu, ilk haftalardan hakemlerle ilgili konuşmak istemediklerini söyledi. Karşılaşmada Ulusoy’un takdir hakkını Osmanlospor’dan yana kullandığını savunan Terzioğlu, “Maçı kontrolünde tutamadı. Fornezzi’nen kırmızı kart gördüğü pozisyonda rakip oyuncu ofsayttı. Her şeyi hakeme bağlamak yanlış. Bundan sonra eksik varsa hoca düzeltecektir. Yeni transferlerimiz de katkı koyacaktır. Gelecek haftalar daha iyi Antalyaspor izleyeceğiz” diye konuştu.

 

Eto’o’nun belindeki ağrı nedeniyle kadroda yer almadığını ve tedavi sürecinin devam ettiğini kaydeden Terzioğlu, “Eto’o ile ilgili her herhangi bir girişimde bulunan kulüp yok” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle