Hoşgeldiniz  

Antalyaspor açılışı Galatasaray Odeabank ile yapacak

Semih Köken | 12 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor açılışı Galatasaray Odeabank ile yapacak

TÜRKİYE Basketbol 2. Lig’de (TB2L) mücadele edecek Antalyaspor, Galatasaray ile 26 Eylül’de açılış maçı oynayacak.
ANTALYASPOR'UN MACLARINI OYNADIGI ANTALYA ARENA'DAKI 42 LOCADAN 26'SI SATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Antalyaspor bünyesinde kurulan basketbol takımı bu sezon TB2L’de mücadele etmeye hazırlanıyor. Aydın Örs’ün basketbol şube başdanışmanı, Doğan Hakyemez’in de genel menajer olarak yer aldığı kırmızı beyazlı takımda baş antrenör de Alaeddin Yakan oldu. Kuruluşunun ardından kısa sürede transfer çalışmalarına başlayan kırmızı beyazlı takım, Fırat Töz, Kağan Kavral, Burak Yönder, Yiğitcan Vardal, Ömer Sancaklı, Barış Gökalp, Umur Peten, Kadir Çıpa, Bora Hun Paçun, Okan Bostancı’nın yer aldığı kadrosunu oluşturdu.

Maçlarını Meltem Mahallesi’nde yapılan 10 bin kişilik yeni salonda oynayacak Antalyaspor, sezona görkemli bir açılış etkinliğiyle ‘merhaba’ diyecek. Basketbol takımının tanıtımı amacıyla Antalyaspor açılış maçında Eurocup şampiyonu olarak bu sezon Euroleague’de mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray Odeabank ile 26 Eylül’de aoynanacak.

Yeni sezon hazırlık programını da belirleyen Antalyaspor’da sporcular ve teknik heyet 23 Ağustos’ta antrenmanlara başlayacak. Başram izninin ardından kırmızı beyazlı takım 18-24 Eylül tarihlerinde kamp yapacak. Kampın ardından kırmızı beyazlı takım 25 Ekim’de başlayacak ligin hazırlıklarına devam edecek.

Antalyaspor Basketbol Şube Başdanışmanı Doğan Hakyemez, 3 yıl sonra Avrupa kupalarında mücadele edecek bir takım olmayı hedeflediklerini söyledi. Antalyaspor’un açılış maçında takımın tanıtımının yapılacağına değinen Hakyemez, Ergin Ataman ve Galatasaray Kulübü’ne teşekkür etti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle