Hoşgeldiniz  

Antalya’da Yarışta Ölen Sporcunun Cenazesi İstanbul’a Gönderildi

Semih Köken | 06 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da Yarışta Ölen Sporcunun Cenazesi İstanbul’a Gönderildi

Antalya’da bu yıl 12’incisi düzenlenen Uluslararası Runatolia Antalya Maratonunda bitiş çizgisine 500 metre kala hayatını kaybeden Zeynel Murat Batur’un cenazesi İstanbul’a gönderildi.

Antalya'da Yarışta Ölen Sporcunun Cenazesi İstanbul'a Gönderildi, System.String[]
Antalya’da bu yıl 12’incisi düzenlenen Uluslararası Runatolia  Antalya Maratonunda bitiş çizgisine 500 metre kala hayatını kaybeden Zeynel Murat Batur’un cenazesi  İstanbul‘a gönderildi.

Batur’un cenazesi  Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morgundan yakınları tarafından teslim alındı. Cenaze daha sonra hava yoluyla  İstanbul‘a gönderildi.

Sporcunun kuzeni Raci Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kuzeninin iş adamı olarak  İstanbul‘da yaşadığını belirterek, “Hiçbir sağlık problemi yoktu. Sporda çok aktif bir çocuktu, sürekli bu tür yarışlara katılırdı.” diye konuştu.

Antalya’da yaşayan amca Fahri Batur ise cenazesini hava yoluyla  İstanbul‘a gönderdiği yeğeninin ölümüyle ilgili söyleyecek birşey bulamadığını belirterek, derin bir üzüntü içinde olduğunu söyledi.

Batur’un cenazesi  Beylikdüzü  Fatih Sultan Mehmet Camisinde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Yarış için bir grup arkadaşıyla  Antalya‘ya gelen 36 yaşındaki Zeynel Murat Batur, katıldığı yarı maratonun bitiş çizgisine 500 metre kala yer yığılmış, yarış için bekleyen 112  Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamamıştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle