Hoşgeldiniz  

Antalya’da Yağmur ve Fırtına Etkili Oluyor

Semih Köken | 26 Kasım 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Turizm kenti Antalya‘da kuvvetli sağanak nedeniyle yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı.Sabah saatlerinde etkisini arttıran yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda oluşan su baskınları yüzünden uzun araç kuyrukları oluştu. İşe gitmek için yola çıkanlar, otobüs duraklarına girerek yağmurdan korundu. Konyaaltı sahilinde ise fırtınayla birlikte dev dalgalar oluştu. Yağmurdan durağa gizlenen bir kedi ise ilginç görüntü oluşturdu. Fırtına ve yağmura rağmen bazı vatandaşlar yürüyüşlerine devam etti.

 

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, dün geceden itibaren Antalya merkez ve Alanya, Manavgat Serik,İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulunmuştu. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada,Antalya genelinde dün gece saatlerinde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, kuvvetli, Antalya merkez ve Serik,Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, ve Alanya ilçelerinde bu sabah saatlerinde metrekareye 51-100 kilogram arasında çok kuvvetli olması, rüzgarın ise Güneydoğu yönlerden kuvvetli yağış anında yer yer fırtına şeklinde esmesinin beklendiği bildirilmişti.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, çatı uçması, ağaçların devrilmesi, baca gazı zehirlenmesi vb.) ilgililerin ve yetkililerin tedbirli olması konusunda da uyaran Meteoroloji yetkilileri, Antalya Körfezinde bugün Güneydoğu’dan 6 ila 8 (50-75km/saat) kuvvetinde fırtına uyarısında da bulundu. Fırtınanın bu gece geç saatlerde etkisini kaybedeceği bildirildi. –

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle