Hoşgeldiniz  

ANTALYA’DA SAHİLLER ŞENLENDİ

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem, Turizm A- A+

HAVA sıcaklığının 27 derece olduğu turizmin başkenti Antalya’da plajlar tıklım tıklım doldu. Benzer sahil görüntüleri, Alanya’da da yaşandı.

Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı, yerli yabancı tatilcilerin akınına uğradı. 7’den 70’e yüzlerce insan denizde serinledi. Güneşli havanın tadını, daha çok çocuklar çıkardı. Mayıs güneşi altında serinleyen çocukları, aileleri sahilden izledi. Kimileri kitap okudu, kimileri güneş kremlerini sürerek bronzlaşmaya çalıştı. Tatilciler kadar Antalyalılar da denizin tadını çıkaranlar arasında yer aldı. Sahil boyunca bikinileriyle yürüyüş yapan kadınlar, güzel havanın tadını çıkardı.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, öğle saatlerinde en yüksek hava sıcaklığının 27 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 18 derece olduğu kaydedildi. Fakat hissedilen hava sıcaklığı 35 dereceyi buldu.

ALANYA’DA 2 PLAJ DOLDU

Alanya’da da yaz sezonunda tatilcilerin en çok tercih ettiği yerlerin başında gelen Damlataş ve Kleopatra plajlarında havanın ısınmasıyla yoğunluk başladı. Yabancıların ağırlıkta olduğu tatilciler, hava sıcaklığının 26 dereceye ulaştığı kentte güneş ve denizin tadını çıkardı. Kimileri şezlongda güneşlenmeyi tercih ederken, kimileri de sıcaklığı 22.5 dereceyi bulan denizde yüzdü.


Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle