Hoşgeldiniz  

Antalya’da polisten kaçak maske baskını

SEMİH KÖKEN | 07 Nisan 2020 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde bir medikal ürünler satan iş yerine baskın düzenleyen polis, 4 bin kaçak maske ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, ilçede insan sağlığını tehlikeye sokacak maske satışının ve imalatının önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Bu çalışmalar kapsamında Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda faaliyet gösteren ve medikal ürünler sattığı öğrenilen iş yerinde çalışan B.E.’den (37) 80 kutu, toplamda 4 bin adet tek kullanımlık kaçak ve sahte maske ele geçirildi. Olayla ilgili B.E. hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 186’ncı maddesi kapsamında işlem yapılırken, B.E.’nin ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE BIR MEDIKAL URUNLER SATAN IS YERINE BASKIN DUZENLEYEN POLIS, 4 BIN KACAK MASKE ELE GECIRDI. OLAYLA ILGILI BIR KISI GOZALTINA ALINDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle