Hoşgeldiniz  

Antalya’da paralelden 3 tutuklama

SEMİH KÖKEN | 28 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya merkezli 5 ilde düzenlenen ‘paralel’ operasyonunda gözaltına alındıktan sonra bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 7 kişiden 3’ü tutuklandı.

TEM Şube Müdürlüğü’nde ‘örgüt kurmak ve yönetmek’, ‘evrakta sahtecilik’, ‘haberleşmenin gizliliğini ihlal’, ‘aleni olmayan konuşmaları dinlemek ve kaydetmek’ suçlamalarıyla sorguları tamamlanan 7 şüpheli, sabah erken saatlerde Uncalı Sağlık Polikliniği’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı kontrol sırasında çevik kuvvet minibüsü ile polikliniğe getirilen şüpheliler, sırayla arabadan indirilerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra konvoy eşliğinde adliyeye sevk edildi. Adliye binasına getirilen şüpheliler, burada da mahkumların giriş yaptığı alt tünelden içeri alınarak terör savcısı tarafından sorgulandı.

Tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen 7 şüpheliden eski İstihbarat Daire Başkanı Yardımcısı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet E., 3. Sınıf Şube Müdürü Sunal S. ve Emniyet Amiri Erol Ç. Tutuklanırken, başkomiser A.S., komiser M.K., komiser yardımcısı A.K ile komiser yardımcısı R.Ç., denetimli serbestlik yasası uygulanarak serbest bırakıldı.
Bülent TATOĞULLARI-DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle