Hoşgeldiniz  

Antalya’da otellerin açılışına Rus turist rötarı

Semih Köken | 27 Nisan 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm A- A+

Antalya’da otellerin açılışına Rus turist rötarı

Türkiye’nin turizmde iki ana pazarı olan Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle Antalya’da, Rus turiste hitap eden bazı oteller açılışlarını erteliyor.

Türkiye’nin turizmde iki ana pazarı olan Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle Antalya’da, Rus turiste hitap eden bazı bölgelerde oteller açılışlarını öteliyor.

Dünya Gazetesi’nden Fikri Cinokur’un haberine göre, normal koşullarda 1 Nisan’da açılması gereken oteller, özellikle Rus turiste hitap eden Antalya’nın Kemer bölgesi gibi bazı bölgelerindeki otellerin açılışları mayıs ve haziran ayına ötelendi.

Oteller açılışlarını Mayıs ve Haziran ayına öteledi

Kemer’de oteller haziranda açılacak Kemer Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle Ruslara hitap eden bölgelerde otellerin açılışlarını Mayıs ve Haziran ayında ötelediğini söyledi.

Kemer bölgesinde 65 adet beş yıldızlı, 350 adet dört yıldızlı olmak üzere belediye belgeli otellerle birlikte en az 120 bin yatak kapasitesi olduğunu belirten Sarıkaya, şu anda Kemer ilçesinde 15 otelin açıldığını ifade etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle