Hoşgeldiniz  

Antalya’da Köpek Barınağında Pitbull Dehşeti

SEMİH KÖKEN | 26 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da köpek barınağında zinciri kopan pitbull ve dogo cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan bakıcılar Bilal Yüksel ve Hatice Büyük yaralandı.

Antalya‘da perşembe günü akşam saatlerinde Kepez İlçesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde köpek barınağında zinciri kopanpitbull ve dogo cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan bakıcılar 33 yaşındaki Bilal Yüksel ve 32 yaşındaki Hatice Büyük yaralandı. Çeşitli yerlerinden ısırılan iki bakıcı hastanede tedaviye alındı.

OMUZ, KOL, AYAK VE KALÇALARDAN ISIRILDILAR

Zinciri kopan pitbull cinsi köpeği bağlamak isteyen Bilal Yüksel, köpeğin saldırısına uğradı. Yüksel köpekten kurtulmaya çalışırken, bu kez de dogo cinsi bir köpek kendisine saldırdı. Bağırarak yardım isteyen Yüksel’i, diğer bakıcı 2 çocuk annesi Hatice Büyük fark edip yardıma koştu. Bu kez Bilal Yüksel’i bırakarak Hatice Büyük’e saldıran iki köpek kadını da ısırıp yaraladıktan sonra uzaklaştı. Bilal Yüksel sol ayağı omzu ve kollarından, Hatice Büyük de sağ ayağı, kalçası ve kolundan ısırıldı.

“GÖZÜMÜ KARARTIP YARDIMA GİTTİM”

Bakıcılar, hayvan ambulansıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hatice Büyük tedavisinin ardından taburcu edilirken, ağır yaralı olduğu anlaşılan Bilal Yüksel, İntaniye Servisi’nde gözetim altına alındı. Yaşadığı dehşeti unutamadığını belirten Hatice Büyük şunları anlattı:

“Veterinerin talimatı üzerine arkadaşım köpeği bağlamak istemişti. Pitbull cinsi köpek bir anda kendisine saldırdı. O köpekten kurtulmaya çalışırken bu kez dogo cinsi başka bir köpek saldırdı. Ben de gözümü karartıp yardıma gittim. Ancak köpekler bu defa bana saldırdı. Sol kolum, kalçam ve ayağımı ısırdılar. Ama arkadaşımı kurtardım. Ben taburcu edildim ancak arkadaşımın tedavisi sürüyor.”

“2015’YE AŞILARI YOK”

Kendilerine saldırılan iki köpeğin kuduz aşılarının olmadığını söyleyen Hatice Büyük, “Aşı kağıtlarına baktık. İki köpeğin aşısı 2014 yılında yapılmış ancak 2015 yılında yapılan bir aşı görünmüyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle