Hoşgeldiniz  

Antalya’da, “Girişimcilik Zirvesi” Düzenlenecek

Semih Köken | 08 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da, “Girişimcilik Zirvesi” Düzenlenecek

Antalya‘da, “Akdeniz Girişimcilik Zirvesi” düzenlenecek.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, yaptığı açıklamada, 11 Kasım’da ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda “Akdeniz Girişimcilik Zirvesi” düzenleneceğini belirtti.

Oda olarak istihdama ve gençlere meslek edindirme çalışmaları kapsamında “Benim İşim Benim Geleceğim” Projesini yürüttüklerini aktaran Çetin, “Bu proje kapsamda da 11 Kasım’da ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda girişimcilik zirvesini düzenleyeceğiz.” ifadesini kullandı.

Çetin, ATSO bünyesinde oluşturulan Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu’nun da destekleriyle düzenleyecekleri zirvede eğitim alacak kişileri, girişimciliğe özendirmek istediklerini vurguladı.

Girişimci adaylarına örnek girişimcilik hikayelerinin değerlendirileceği bir platform sunacaklarının altını çizen Çetin, şunları kaydetti:

“Zirvede, girişimcilik konusunda iş dünyasının saygın iş adamları, akademisyenler ve melek yatırımcıları bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Etkinliğimiz, girişimciliğe ilgi duyan ve bu konuda çalışmalar yapan kişilerin kendilerini girişimcilik konusunda kanıtlamış iş dünyasının saygın iş adamlarıyla ve girişimcilik konusunda çalışmalar yapan saygın akademisyenlerle buluşturmayı amaçlıyor. Ayrıca zirvede ‘Girişimcilik Atölye Çalışması’ yapılarak, girişimcilerin işletmelerde yaptıkları yanlışların üzerine odaklanılan interaktif, eğlenceli, eğitici performans etkinliklerine de yer verilecek.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle