Hoşgeldiniz  

Antalya’da darbe girişimi protestoları

Semih Köken | 17 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da darbe girişimi protestoları

ANTALYA’da dün yaşanan darbe girişimine yönelik protestolar sürüyor.

Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda dünden beri devam eden protestolara Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (Özgür-Der) ve Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der) Antalya şubeleri de eklendi. Sloganlarla alana gelen iki derneğin yaklaşık 300 kişilik üyesi, alanda bekleyenlerle buluşarak ortak basın açıklaması yaptı.

SURİYELİLER DE ALANDAYDI

Özgür-Der adına açıklamayı okuyan Dernek Başkanı Barış Hoyraz, Türkiye’nin tarihinin en alçak ve çirkin saldırısına uğradığını söyledi. Bu girişime karşı yine alanda olduklarını belirten Hoyraz, “Şükürler olsun Türkiye kurtarıldı. O alçaklar da efendileri de halkımızdan çok ağır bir cevap aldı. Antalyalı Müslümanlar dün yapılan darbe girişimi karşısında sessiz kalmadı. Meydanlarda şahitliğimizi gerçekleştirdik. Bizleri en çok duygulandıran ise akşamki nöbetimizde bizi yalnız bırakmayan Suriyeli kardeşlerimizdi” dedi.

ALLAH’IN İPİNE SARILALIM

Umut-Der Şube Başkanı Osman Yıldırım da basın açıklamasında İslam dünyası üstünde oyunlar oynandığını söyledi. İslam toplumları içinde Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlam kaldığını belirten Yıldırım, “Uyanık olalım. Rabbimizin emirlerine kulak verelim. Allah’ın ipine sarılıp şeytanı yenelim” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle