Hoşgeldiniz  

Antalya’da bıçaklı-sopalı kavga: 3 yaralı

Semih Köken | 03 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da bıçaklı-sopalı kavga: 3 yaralı

ANTALYA’da alacak verecek meseli nedeniyle çıkan kavgada 45 yaşındaki Hacı Aydın, çeşitli yerinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Aydın, kendisini bıçaklayan İranlı Gobad Saci (50) ve yeğenleri Yaşar Yarahmedi (15) ile Suruç Saci’yi (17), sopayla vurarak hastanelik etti,

Konyaaltı İlçesi Arapsuyu Mahallesi 629 Sokak’ta anahtarcılık yapan Hacı Aydın, İranlı Yaşar Yarahmedi, Suruç Saci ve Gobad Saci’ye inşaatında çalıştırdı. İşin tamamlanmasından sonra Gobad Saci ve yeğenleri, kalan ücretlerini almak için Hacı Aydın’ın işyerine gitti. Taraflar arasında burada henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Gobad Saci ve yeğenleri, Hacı Aydın’ı bıçaklayarak kaçtı.

Hacı Aydın, yaralı halde peşine düştüğü Gobad Saci ve yeğenlerine sopayla vurdu. Olayda, Yaşar Yarahmedi’nin kolu kırılırken, Gobad Saci ile Suruç Saci ise başından yaralandı. Kavga sonrasında bitkin düşen Aydın, kendi imkânlarıyla hastaneye giderken, diğer yaralılar için çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği yaralılar, ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle