Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalya’da bakın nasıl dolandırdılar

Bu haberin fotoğrafı yok

ANTALYA’da, telefonda kendilerini savcı olarak tanıttıkları F.M.’yi 100 bin lira dolandırdığı öne sürülen Ö.P. ve İ.P. kardeşler, polisin operasyonuyla yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne başvuran F.M., kendisini telefonla arayıp ‘savcı’ olarak tanıtan kişinin, terör örgütüne yardım ettikleri gerekçesiyle evlerinde arama yapacaklarını söylediğini, gözaltına alınma korkusu yüzünden poşet içine koyduğu 100 bin lirayı kendilerine teslim ettiğini söyledi. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden kimliklerini belirlediği Ö.P. ve İ.P. kardeşleri yakalayıp, gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen 2 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İKİ KARDEŞ TUTUKLANDI

Antalya’da, telefonla aradıkları F.M.’yi kendilerini savcı olarak tanıtarak, 100 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla gözaltılanan alınan Ömer-İbrahim Pekin kardeşler, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

ANTALYA'DA, TELEFONDA KENDILERINI SAVCI OLARAK TANITTIKLARI F.M.'YI 100 BIN LIRA DOLANDIRAN O.P. VE I.P. ADLI KARDESLER, POLISIN OPERASYONUYLA YAKALANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA, TELEFONDA KENDILERINI SAVCI OLARAK TANITTIKLARI F.M.'YI 100 BIN LIRA DOLANDIRAN O.P. VE I.P. ADLI KARDESLER, POLISIN OPERASYONUYLA YAKALANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)