Hoşgeldiniz  

Antalya’da 96 koronalı iyileşti

SEMİH KÖKEN | 24 Nisan 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

TÜRKİYE’de koronavirüs salgının en az görüldüğü ve mücadelenin de en iyi yürütüldüğü illerin başında gelen Antalya’da, 24 Nisan itibariyle 96 kişi koronavirüsü yenmeyi başararak sağlığına kavuştu. 11 kişi vefat ederken, mevcut vaka sayısı ise 166 olarak açıklandı.

Antalya da 96 koronalı iyileşti

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınına karşın Türkiye’de İstanbul’la birlikte en riskli iller arasında gösterilmesine rağmen, salgının Türkiye’de de görüldüğü günden bugüne kadarki yaklaşık 1.5 aylık süreçte, vaka sayısı ve salgının kontrol altında tutulması bakımından Antalya, Türkiye’de en iyi iller arasında yer alıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü verilerine göre 24 Nisan tarihi itibariyle Antalya’daki toplam test sayısı 6 bin 464’e yükseldi. İl genelinde 25 hastanenin ‘Pandemi’ ilan edildiği ve bu hastanelerde toplam 2 bin 500 normal ve 250 erişkin yoğun bakım yatağının salgın için ayrıldığı Antalya’da 24 Nisan 2020 tarihi itibariyle toplam vaka sayısı 166’ya yükseldi. Toplam vefat eden kişi sayısı ise 11 oldu. Yapılan testlerde pozitif çıkan hastalardan 96 kişi ise tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. Hastanelerde yoğum bakımdaki hasta sayısı 7, entübe hasta sayısı ise 2 kişi.

TURKIYE'DE KORONAVIRUS SALGININ EN AZ GORULDUGU VE MUCADELENIN DE EN IYI YURUTULDUGU ILLERIN BASINDA GELEN ANTALYA'DA, 24 NISAN ITIBARIYLE 96 KISI KORONAVIRUSU YENMEYI BASARARAK SAGLIGINA KAVUSTU. 11 KISI VEFAT EDERKEN, MEVCUT VAKA SAYISI ISE 166 OLARAK ACIKLANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle