Hoşgeldiniz  

Antalya’da 30 yargı mensubundan 20’si adliyeye sevk edildi

Semih Köken | 20 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da 30 yargı mensubundan 20’si adliyeye sevk edildi

LANYA’DA 5 HAKİM VE 3 SAVCI TUTUKLANDI
DARBE GIRISIMI SORUSTURMASI KAPSAMINDA ALANYA'DA GERCEKLESTIRILEN OPERASYONLARDA GOZALTINA ALINAN 10 HAKIM VE SAVCI ISE ISLEMLERININ ARDINDAN ADLIYEYE SEVK EDILDI. TUTUKLANAN 5 HAKIM VE 3 SAVCININ ADLIYE CIKISI YEMEKHANE GIRISINE GETIRILEN MIDIBUSE BINDIRILMESI SIRASINDA BASIN MENSUPLARININ GORUNTU ALMASI ADLIYE PERSONELI TARAFINDAN TUTULAN KARTONLARLA ENGELLENDI.(FOTO:ENGIN ANAK/ALANYA-DHA)
Darbe girişimi soruşturması kapsamında Alanya’da gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 10 hakim ve savcı ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakimler A.G., H.T., H.Ç., E.Ş., S.K. ile savcılar A.Z., H.Ö. ve İ.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Kadın hakimler M.G. ile D.Z. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aynı soruşturmada hakim E.A. ile Özel Yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı olduğu dönemde Gölcük Donanma Komutanlığı soruşturmasının iddianamesini hazırlayan eşi H.A’nın arandığı belirtildi.

KARTONLU KAMUFLAJ

Tutuklanan 5 hakim ve 3 savcının adliye çıkışı yemekhane girişine getirilen midibüse bindirilmesi sırasında basın mensuplarının görüntü alması adliye personeli tarafından tutulan kartonlarla engellendi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle