Hoşgeldiniz  

Antalya’da 3 Polis Memuru ‘Ayın Polisi’ Seçildi

Semih Köken | 07 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da 3 Polis Memuru ‘Ayın Polisi’ Seçildi

Antalya Emniyeti, görevleri esnasında gösterdikleri başarıdan dolayı 3 polis memurunu ‘Ayın Polisi’ seçerek ödüllendirdi.

Antalya İl  Emniyet Müdürlüğü Ocak Ayı’nda polisi olmaya hak kazanan 3 polis memuru ödüllendirildi. 29 Aralık günü saat 21.40 sıralarında,  Karşıyaka Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işyeri kasasında bulunan 18 bin 684 TL para ile işyeri çalışanına ait cep telefonunun yağmalanması olayı ile 07 Ocak 2017 günü saat 23.00 sıralarında Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde bulunan petrol istasyonuna 2 adet motosikletle gelen 4 şahsın kasada bulunan 3 bin 500 TL civarında parayı yağmalanması olayının aydınlatılmasında üstün gayret ve başarı gösteren  Polis Memuru A.Ö. “Ayın Şubeler Polisi” seçildi.

Pınarlı Mahallesinde ikamet eden R.A. isimli şahsın  İstanbul İlinden kaçak yollardan ruhsatsız silah temin ederek satmaya çalıştığı yönünde alınan bilgiler neticesinde 21 Ocak 2017 günü saat 15.00 de adı geçenin ikametinde, işyerinde ve aracında yapılan aramalarda, 4 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 4 adet şarjör ve 10 adet fişeğin ele geçirilmesi olayıyla  Polis Memuru F.T. “Ayın Merkez İlçeler Polisi” seçildi.

01 Ocak 2017 günü saat 02.20 sıralarında, bir şahsın bıçakla yaralanma neticesinde eks olduğu, ayrıca yaralı 1 şahsın bulunduğu, kavga olayına karışıp kaçan şüpheliler ile ilgili yapılan araştırma neticesinde, M.M.S., M.P.A. ve D.B. isimli şahısların 03 Ocak’ta yakalanmasında göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmaları nedeniyle  Polis Memuru İ.B. “Ayın Dış İlçeler Polisi” seçildi.

Ayın Polisi seçilen 3 polis memuru,  Antalya İl Emniyet Müdürümüz Celal Uzunkaya’nın makamında düzenlenen törenle çeyrek altın ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle