Hoşgeldiniz  

Antalya’da 3 Polis Memuru ‘Ayın Polisi’ Seçildi

Semih Köken | 07 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da 3 Polis Memuru ‘Ayın Polisi’ Seçildi

Antalya Emniyeti, görevleri esnasında gösterdikleri başarıdan dolayı 3 polis memurunu ’Ayın Polisi’ seçerek ödüllendirdi.

Antalya'da 3 Polis Memuru 'Ayın Polisi' Seçildi, System.String[]
Antalya Emniyeti, görevleri esnasında gösterdikleri başarıdan dolayı 3 polis memurunu ‘Ayın Polisi’ seçerek ödüllendirdi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Şubat Ayı’nda polisi olmaya hak kazanan 3 polis memuru ödüllendirildi.

Alanya ilçesinde, çeşitli tarihlerde hırsızlık olaylarının yaşanmasının ardından olaylarda kullanılan kiralık araç ve hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli Y.A.’nın tespiti ve 17 Şubat günü yakalanmasında üstün gayret ve başarılı çalışmaları nedeniyle Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru D.Ç., Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği tarafından Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalarda, Ş.İ. ve eşinin içinde içinde bulunduğu araçta gizlenmiş şekilde 502 adet uyuşturucu hap ile birlikte yakalanmasında üstün gayret ve başarılı çalışmaları nedeniyle Baş Polis Memuru (E.B.) “Dış İlçeler Polisi” seçildi.

29 Temmuz 2005 günü Kepez İlçesi Yenidoğan Mahallesi Vakıf Çiftliği yanında, araç içerisinde A.K. isimli şahıs kimliği meçhul şahıs veya şahıslarca kafasına 1 el tabanca ile ateş edilmek suretiyle yaralanmış ve sonrasında kaldırıldığı hastanede ölmüştür. Olayla ilgili şüphelilerin tespit edilmesi ve eş zamanlı operasyonla Adana ve Hatay illerinde yakalanarak Antalya’ya getirilmelerinde üstün gayret ve başarılı çalışmaları nedeniyle, Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru H.K. “Ayın Şubeler Polisi” seçildi.

Ayın Polisi seçilen 3 polis memuru, Antalya İl Emniyet Müdürümüz Celal Uzunkaya’nın makamında düzenlenen törenle çeyrek altın ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle