Hoşgeldiniz  

Antalya’da 13 kilo eroin ele geçti

Semih Köken | 17 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da 13 kilo eroin ele geçti

ANTALYA’da Narkotim ekipleri 13 kilo 63 gram eroin ele geçirdi. Otomobilin LPG tankına gizlenen uyuşturucuyu Lisa adlı özel eğitimli köpek buldu.

Antalya’da bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotim ekipleri, torbacılara satılmak üzere otomobilin LPG tankı içinde Van’dan eroin maddesi getirileceği bilgisine ulaştı. Ekipler, akraba oldukları belirlenen dini nikahlı 53 yaşındaki M.N.T. ile 47 yaşındaki R.T.’yi 1 ay boyunca fiziki takibe aldı.

Çift, önceki gün uyuşturucu madde gizledikleri otomobille yola çıktı. Aksu İlçesi’nde Narkotim ekipleri tarafından durdurulan otomobilde dedektör köpek Lisa ile yapılan aramada, LPG tankı içine gizlenmiş 13 kilo 63 gram eroin maddesi ele geçirildi. M.N.T. ile R.T. ise gözaltına alındı.

Uyuşturucu maddenin piyasa değerinin 600 bin TL olduğu, M.N.T’nin daha önceden suç kaydının bulunduğu belirtildi. Sağlık kontrolü sonrasında ifadeleri alınan iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

ANTALYA'DA NARKOTIM EKIPLERI, PIYASA DEGERI 600 BIN TL OLAN 13 KILO 63 GRAM EROIN MADDESI ELE GECIRDI. M.N.T. ILE R.T. GOZALTINA ALINDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle