Hoşgeldiniz  

Antalya’da 12 ay kar keyfi

Semih Köken | 23 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Antalya’da 12 ay kar keyfi

ANTALYA Akvaryum bünyesindeki Kar Dünyası Eğlence Merkezi, 7’den 70’e her yaştan tatilciye eğlence imkanı sunuyor. Yaz, kış eksi 15 derece olan tesisin içerisinde yağdırılan suni kar, çocuklar için kızak yapma ve kar topu oynama imkanı sağlıyor.
Antalya Akvaryum’daki Kar Dünyası, haftanın her günü saat 10.00- 22.00 arasında yılın 12 ayı ziyaretçilere kar keyfi sunuyor. Yaz aylarında sıcaktan bunalan tatilcilerin ilgi gösterdiği Kar Dünyası’na kış aylarında ise kar topu oynayıp kızak yapmak isteyenler geliyor. Soğuktan korunmak için özel elbiseler giyen müşterileri, kar topu savaşı yaparak kar özlemini gideriyor.
ANTALYA AKVARYUM BUNYESINDEKI KAR DUNYASI EGLENCE MERKEZI, 7'DEN 70'E HER YASTAN TATILCIYE EGLENCE IMKANI SUNUYOR. YAZ, KIS EKSI 15 DERECE OLAN TESISIN ICERISINDE YAGDIRILAN SUNI KAR, COCUKLAR ICIN KIZAK YAPMA VE KAR TOPU OYNAMA IMKANI SAGLIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Merkezin Müdürü Murat Selek, kar dünyasının yaz- kış yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Özellikle hafta sonları çocuklu ailelerin ilgisinden memnun olduklarını sözlerine ekleyen Selek, “Aileler kar görmek isteyen kar topu oynamak için can atan çocuklarını kilometrelerce yol giderek kayak merkezlerine çıkarmak yerine bize getiriyor Çocuklar kar topu oynuyor, kızak yapıyor” dedi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle