Hoşgeldiniz  

Antalya Valisi Karaloğlu: Sümüklü FETÖ

Semih Köken | 10 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya Valisi Karaloğlu: Sümüklü FETÖ

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, ‘demokrasi nöbeti’nde yaptığı konuşmada, “Ey Amerika, ey stratejik ortağımız şimdi ülkede kan akıtan, ordunun içerisine kendi hainlerini, çetesini sızdıran bir terör örgütü var. Kim bu, ismi ne, FETÖ terör örgütü. Lideri kim, sümüklü FETÖ” dedi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ‘demokrasi nöbeti’nde konuşan Vali Münir Karaloğlu, 26 gündür bu meydanlarda sergilenen birlik, beraberlik, kardeşlik ve samimiyetin herşeyden önemli olduğunu dile getirdi.

Karaloğlu, “En son pazar günü İstanbul’da 5 milyon, 5 milyon da Anadolu’nun 80 vilayetinde aynı anda 10 milyon vatandaşımız meydanlarda ne dedi? Dedi ki ey batı, ey emperyalist ülkeler, ey Haçlı zihniyetini hortlatmaya çalışanlar, onların içerdeki maşaları, hainler yerli işbirlikçileri, biz söz konusu vatan, milletin geleceği olunca, sağcı-solcu, futbolcu dinlemeyiz. Biz bu ay yıldızlı al bayrağın altında yaşamaktan mutlu olan, şeref duyan herkes orada birleşiriz, içeride dışarıda kim varsa ona da dersini veririz. Peki derslerini aldılar mı?” dedi.

BATIYA SERT MESAJ

Geçen sene Fransa’da Charlie Hebdo dergisine teröristlerin bombalı saldırı düzenlediğini hatırlatan Vali Karaloğlu, şöyle konuştu:

“Terör saldırılarının hepsi kötü, iyisi yok. Kim olursa olsun. İster Fransa’da, ister Belçika, ister Türkiye, İslamabad’da nerede olursa olsun terör kötü bir şey. Bizim arzulamadığımız, istemediğimiz bir şey. Ne oldu Fransa’daki o saldırıdan sonra? O zamanki başbakanımız Ahmet Davutoğlu da dünya liderleriyle beraber Paris’e gitti mi? Niye gitti? Dediler ki ‘Ey Fransa, ey Paris halkı biz bu hainliği, bu terörizmi bize yapılmasa da lanetliyoruz, kabul etmiyoruz, reddediyoruz.’ Peki 15 Temmuz gecesi biz ne yaşadık, bizimki terör değil miydi? Bu milletin 240 evladı şehit edildi. 2 bin 200 vatandaşımız yaralandı doğru mu? Peki ey batı, ey dünya sizin ölen insanlarınız insandı, sizinki terördü, biz koştuk geldik, size başsağlığı diledik. Siz neden koşup Türkiye’ye, Ankara’ya gelmediniz, ‘geçmiş olsun kınıyoruz, lanetliyoruz, bu da bir terördür’ demediniz? Hatta şunu yaptınız, biraz mahcup edayla ‘ya biz darbenin her türüne, kim yaparsa yapsın karşıyız ama’, ama ne olmuş? ‘Bu darbeye karışanlara, yapanlara da kötü muameleleri de takip ediyoruz ha, onlara da kötü muamele yapmayın.’ Be kardeşim 240 vatandaş ölmüş ya. Sen daha onunla ilgili üzüntünü belirtmeden bu teröristlerle ilgili niye endişeni ortaya koyuyorsun? Yoksa bu teröristlerle sizin, bilmediğimiz bağlantılarınız mı var? Onlar sizin adınıza mı bunları yaptıydı yoksa?”

LİDERİ SÜMÜKLÜ FETÖ

Konuşmasında ABD’yi de eleştiren Vali Karaloğlu, “Amerika bizim dostumuz değil mi, hem de stratejik ortağımız. Suriye’de DAEŞ’e karşı savaş olunca Amerika ne diyor? ‘Türkiye bana yardım et’ diyor. ‘Sen benim stratejik ortağımsın, DAEŞ dünyayı terörize ediyor, beraber savaşalım.’ Biz de destek oluyor muyuz, oluyoruz. E peki ey Amerika, ey stratejik ortağımız şimdi ülkede kan akıtan, ordunun içerisine kendi hainlerini, çetesini sızdıran bir terör örgütü var. Kim bu, ismi ne? FETÖ terör örgütü, lideri kim sümüklü FETÖ. Nerede bu adam? Amerika’da. Terör Irak’ta olunca, DAEŞ yapınca kötü, Türkiye’de FETÖ yapınca kötü değil mi? Ver o zaman adamı niye bekletiyorsun orada?” dedi.

BU YÜKSELİŞİ FETÖ-METÖ DURDURAMAZ

Gerçek vatanseverliğin işinin en iyisini yaparak olabileceğini de anlatan Münir Karaloğlu, “Artık bu millet ‘take of’ yapmıştır, yükseliyoruz. Bu yükselişi öyle FETÖ-METÖ, bilmiyorum onun buradaki adamları madamları durduramaz. Kimse kusura bakmasın” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle