Hoşgeldiniz  

Antalya Valisi Karaloğlu: OHAL, hainlere karşı elimizi güçlendirecek

Semih Köken | 22 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Antalya Valisi Karaloğlu: OHAL, hainlere karşı elimizi güçlendirecek

ANTALYA’da ‘demokrasi nöbeti’ kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan halka hitap eden Vali Münir Karaloğlu, “OHAL, hainlere karşı elimizi güçlendirecek. Hızımızı artıracak” dedi.

‘Demokrasi nöbeti’ni sürdüren Atalyalılar, bu gece de Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi. Vali Münir Karaloğlu, Ak Parti Milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç ve Atay Uslu’nun yanı sıra, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Akdeniz Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ve çok sayıda vatandaş meydanda bir araya geldi.

Ellerinde Türk bayrakları taşıyan kalabalık, üzerinde ‘Tasalanma yiğidim, gençler arkanda’, ‘O halde biz varız, yedirmeyeceğiz’, ‘Biz sana adam dedik, torunlarımız sana atam diyecek’ yazılı dövizler dikkat çekti.

Burada halka hitap eden Vali Münir Karaloğlu, Türkiye’de çok önemli bir arınma süreci yaşanacağını belirtti. Karaloğlu, bugün itibari ile Antalya’da açığa alınan kamu görevlisi sayısının 996’ya yükseldiğini belirterek, “Bir kısmı gözaltında, tutuklananlar var. Bu süreç henüz bitmedi. FETÖ mensupları kamu kuruşlarında kalmayıncaya kadar devam edecek” dedi.

OHAL HAİNLERE KARŞI ELİMİZİ GÜÇLENDİRECEK

OHAL tezkeresinin TBMM’de kabul edildiğini aktaran Karaloğlu, şöyle konuştu:

“Görüyorumki vatandaşımızda birtakım tereddütler var. Dün, Antalya valisi bendim, direksiyonda ben vardım. Bugün OHAL kararı çıktı, yine Antalya valisi benim. Fakat bu sefer direksiyonda sizinle birlikte ben varım. Yarın da böyle olacak, hiçbir endişeniz olmasın. Hiçbir vatandaşımızın gündelik yaşantını etkileyecek, özgürlüklerini kısıtlayacak hiçbir karar almayacağız. Hainlere karşı elimizi güçlendirecek. Hızımızı artıracak. Kimsenin endişesi olmasın, özellikle Antalyalıların hiç şüphesi olmasın. Antalya turizm şehridir. Bu şehre yine yurt dışından, yurt içinden milyonlarca misafirimiz gelmeye devam edecek.”

7’den 70’e her yaştan insanın katıldığı ‘demokrasi nöbeti’, dua ile devam etti. Sonrasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı konser verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle