Hoşgeldiniz  

Antalya Ulaşımın Merkezi Olacak”

Semih Köken | 09 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya Ulaşımın Merkezi Olacak”

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Antalya’nın karadan, denizden ve havadan ulaşımın merkezi olması için çalıştıklarını belirtti.

Antalya Ulaşımın Merkezi Olacak

AK Parti  Antalya  Milletvekili Atay Uslu,  Antalya‘nın karadan, denizden ve havadan ulaşımın merkezi olması için çalıştıklarını belirtti.

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada,  Antalya‘ya yapılan ulaşım alanındaki proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Yayladan veya sahilden, Batı  Antalya ringinin bölünmüş yola kavuşmasının hem ticareti, hem tarımı hem de ulaşım konforunu rahatlatacağına işaret eden Uslu, “Tamamlanan Batı Çevre Yolu, Kemer-Kumluca-Finike-Elmalı-Korkuteli-Bucak bölünmüş yolları ile  Antalya‘nın batısında adeta bir ring oluşturuluyor.” ifadelerini kullandı.

Tekirova-Kumluca arası bölünmüş yol çalışmasının sürdüğünü belirten Uslu, şu bilgileri paylaştı:

“Phaselis tünelinde sona yaklaşılıyor. Finike-Elmalı yolunun bölünmüş yol ihalesi tamamlandı, yeni proje ile Finike-Elmalı arası hem çift şeritli hem de sıcak karışım asfalt olacak. Bu iki proje yaklaşık 180 milyon lira tutarında büyük bir proje. Elmalı-Korkuteli arası yolun hem bölünmüş yol hem de sıcak karışım asfalt yapım işine 2017 yılında başlanacak.”

Uslu, Finike-Demre-Kaş-Kalkan tünel ve bölünmüş yol, Batı  Antalya Havalimanı projesi ile  Demre yat limanı inşaatının da sürdüğünü bildirdi.

Bölgede daha birçok ulaşım projesinin hayata geçirildiğini vurgulayan Uslu, şunları kaydetti:

“Antalya’nın karadan, denizden ve havadan ulaşımın merkezi olması için tüm hızımızla çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan‘a, ulaşım denince akla gelen Başbakanımız  Binali Yıldırım‘a şükranlarımızı sunarım. Projelerin, yatırımların bu noktaya gelmesinde çok büyük emeği olan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkürlerimizi sunarım, milletvekili arkadaşlarıma, İl Başkanımıza teşekkürler ederim.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle