Hoşgeldiniz  

ANTALYA SİYASETİNDE NEZAKET GÜNLERİ

SEMİH KÖKEN | 05 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem, Siyaset A- A+

Türkiye’de seçimlere doğru meydanlarda siyasetin tansiyonu yükselirken Antalya’da farklı siyasi partilerin milletvekili adayları nezaketi elden bırakmadı.

Haziran seçimlerine partilerin genel başkanlarının konuştuğu meydanlarda tansiyon yükselirken Antalya’da seçim çalışmalarını sürdüren milletvekili adayları centilmenlik örneği sergiliyor. Adaylar, seçim gezilerinde farklı siyasi partilerin seçim ofislerini ziyaret ederken etkinliklerde karşılaştıkları rakip partilerin adaylarıyla da selamlaşıp, başarılar diliyor.

CHP eski Genel Başkanı ve 2’nci sıra adayı Deniz Baykal, geçen hafta, Konyaaltı Caddesi’ndeki evinden başlayan seçim gezisinde bağımsız milletvekili adayı Hasan Subaşı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan’ın seçim ofislerini ziyaret etti.

Baykal, Subaşı ilçelerde olduğu için kendisiyle görüşemezken ofisinde kendisine ikram edilen keçi sütünden yapılan dondurmanın tadına baktı, Subaşı’na telefonla ulaşarak ‘Başarılar’ dilemeyi de ihmal etmedi. Baykal’ın bu jestine Subaşı, facebook üzerinden teşekkür etti. Deniz Baykal ve ekibine de teşekkür eden Subaşı, “Arkadaşımız Turgay Alp gerekli ilgiyi göstermiş. Nezaketleri için Sayın Baykal’a çok teşekkürler” diye yazdı. Baykal, aynı gezi kapsamında hiçbir çekince duymadan Elvan’ın Konyaaltı Caddesi’nde bulunan seçim ofisine de girdi. Baykal, burada kendisini karşılayan Ak Partililerin fotoğraf çektirme isteğini de kırmadı.

AK Parti milletvekili adayı Atay Uslu ise memleketi Finike’de CHP’yi ziyaret etti. Uslu’yu CHP ilçe Başkanı Okan Tanır karşıladı. AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise Aksu’da karşılaştığı MHP adayı Cengizhan Gököz’le karşılaştı. İkili, kısa bir sohbetin ardından birbirlerine samimi şekilde başarılar dileyerek çalışmalarına devam etti. Bir başka karşılaşma ise Aksu’nun Alaylı Mahallesi’nde gelenek olarak yapılan bereket duasında yaşandı. CHP adayı Çetin Osman Budak ve Hasan Subaşı karşılaştı. Ayna masada oturan adaylar bir süre seçim kritiği yaptı.

Pazar günü ise Ak Partili Kumluca Belediyesi’nin düzenliği güreşler çok sayıda siyasiyi bir araya getirdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, CHP eski Genel Başkanı Baykal, aynı zamanda eski Büyükşehir Belediye Başkanı olan Subaşı, protokolde yan yana oturdu. Türel, iki milletvekili adayının arasında kalırken sohbetin sıcaklığı dikkatlerden kaçmadı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle