Hoşgeldiniz  

Antalya Film Festivali’nin afişi belirlendi

Semih Köken | 02 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya Film Festivali’nin afişi belirlendi

Bu yıl 53’üncüsü gerçekleştirilecek Uluslararası Antalya Film Festivali’nin afişi açıklandı.

Festivalin afişini, Altın Portakal heykelciği ile Antalya’nın simgeleri süslüyor. Bu yıl 16- 23 Ekim tarihleri arasında 53’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Antalya Film Festivali’nin afişi yayınlandı. Altın Portakal Venüs heykelinin ana temasını oluşturduğunu afişte, Antalya’nın simgeleri olan Antalya Kalesi, Yivli Minare, Saat Kulesi, Antalya’nın parkları, Hadrianus Kapısı, Cam Piramit gibi tarihi ve kültürel simgeler bulunuyor. Afişte, ‘Sinemanın Işığı Antalya’dan Yükselir’ sloganı yer alıyor.

20 AFİŞ ARASINDAN SEÇİLDİ

Festival direktörü Elif Dağdeviren, 20 alternatif arasından bu yılki afişi seçtiklerini söyledi. İki yıldır afişlerde ve görsel öğelerde Altın Portakal ödülünü öne çıkardıklarını ifade eden Dağdeviren, büyük ödül olan Altın Portakal’a ulaşmak için ciddi emek harcanması gerektiğinin altını çizdiklerini kaydetti.

Dağdeviren, “Bu sene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Festival Başkanı Menderes Türel’in Antalya’yı sinema başkenti haline dönüştürmek hedefinden ve bu hedefe yönelik başlatmış olduğu çalışmalardan yola çıkarak biz de bütün dünyaya bu kez afişimiz aracılığıyla sinemanın ışığı Antalya’dan yükselir diyoruz” dedi.

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA)

BU YIL 53'UNCUSU GERCEKLESTIRILECEK ULUSLARARASI ANTALYA FILM FESTIVALI'NIN AFISI ACIKLANDI. FESTIVALIN AFISINI, ALTIN PORTAKAL HEYKELCIGI ILE ANTALYA'NIN SIMGELERI SUSLUYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle