Hoşgeldiniz  

Antalya City Expo Yarın Açılıyor

Semih Köken | 22 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya City Expo Yarın Açılıyor

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin (AKBB) 7.sini düzenlediği Antalya City Expo, yarın kapılarını açıyor.

AKBB’nin 23- 26 Mart tarihinde düzenleyeceği 7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, (Antalya City Expo) 7 bin 500 metrekarelik alanda 150’ye yakın katılımcının teşhirlerine mekan olacak.

Uluslararası katılım

Üye belediye sayısını 66’ya çıkardıkları birliğin fuar süresini 4 güne çıkardıklarını duyuran AKBB ve Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye‘nin 4 bir yanındaki belediyelerin yanı sıra Körfez ülkeleri ve Kuzey Afrika‘dan belediye başkanları ve yerel yönetim heyetlerini ağırlayacaklarını söyledi.

Hazırlığı 4 ay sürdü

Katılımcı firma ve belediye sayısı, fuarın büyüklüğü, 15 bine yakın ziyaretçisi ve 4 gün sürmesi bakımından Antalya City Expo’nun Türkiye‘deki benzerleri arasından 1 numaraya yükseldiğini açıklayan Tütüncü, “Gönüllülük esasıyla belirlediğimiz Antalya City Expo kurulumuz, 4 ay boyunca bu fuarın iyi bir şekilde neticelenmesi için emek harcadı. Üstün bir gayretin, büyük bir emeğin üzerinde bu fuar daha iyi yerlere yükselecek” dedi.

Yeni hizmet teknolojileri tanıtılacak

Fuarda, belediye ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı, su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi ürünler sergilenecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle