Hoşgeldiniz  

Antalya City Expo, 16 Mart’ta kapılarını açacak

Semih Köken | 09 Şubat 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya City Expo, 16 Mart’ta kapılarını açacak

BU yıl 6’ncısı düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı (City Expo), Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin işbirliğiyle 16 Mart tarihinde kapılarını açacak. 3 gün sürecek fuar, sektör profesyonellerini biraraya getirecek.
PYRAMIDS GRUP TARAFINDAN ORGANIZE EDILEN FUARIN TANITIM TOPLANTISI, AKRA BARUT OTEL'DE YAPILDI. TOPLANTIYA, AKDENIZ BELEDIYELER BIRLIGI BASKANI HAKAN TUTUNCU, BASKAN YARDIMCISI ADLIHAN DERE, GENEL SEKRETER HUSEYIN INCE, BURDUR BELEDIYE BASKANI ALI ORKUN ERCENGIZ, ANFAS YONETIM KURULU BASKANI SADIK BADAK VE PYRAMIDS GRUP FUARCILIK CEO'SU TOLGA TEZEL KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Pyramids Grup tarafından organize edilen fuarın tanıtım toplantısı, Akra Barut Otel’de yapıldı. Toplantıya, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Adlıhan Dere, Genel Sekreter Hüseyin İnce, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak ve Pyramids Grup Fuarcılık Ceo’su Tolga Tezel katıldı.

Fuar kapsamında çeşitli eğitim sempozyumları, belediyelere yönelik çeşitli faaliyetler gerçekleştirileceğini belirten Hakan Tütüncü, “Bu etkinlikler fuara farklı bir boyut kazandıracak. Belediyeler Birliği olarak bu fuarları çok önemsiyoruz. Bu yıl Kasım ayında faaliyete başlayan Fuar Danışma Kurulu belediyelerdeki temsilcilerle toplantılar yaptı. Bu fuarın Türkiye’de en iyi şekilde duyurulması, uluslararası alanda katılımın artması için ne ne yapılması gerekiyorsa onu yaptılar. Bu fuarımıza bu yıl çok daha fazla uluslararası ziyaretçi bekliyoruz. Geçen yıl Arap coğrafyasından çok farklı katılımcılar olmuştu. Avrupa’dan da katılımlar olmuştu. Uluslararası noktada da belli bir seviyeyi yakalamıştık” diye konuştu.

Geçen yıl 13 bin 450 kişinin fuarı ziyaret ettiğini aktaran Başkan Tütüncü, “Bu yıl da inşallah katılımın daha üst düzeyede olacağını bekliyoruz. Fuara 15 bin profesyonel ziyaretçi bekliyoruz” dedi. Tütüncü, Antalya markasına katkı sağlayacak fuarı kurumsal zemine oturtmanın gayreti içersinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Fuarda; belediye ve ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı, su gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi yeni ürün grupları ziyaretcilerin beğenisine sunulacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle