Hoşgeldiniz  

‘Antalya Alışveriş Günleri’ başladı

Semih Köken | 01 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

‘Antalya Alışveriş Günleri’ başladı

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) sponsorluğunda Antalya Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl ilki düzenlenen Antalya Alışveriş Günleri/Antalya Shopping Days başladı.

ATSO Başkanı Davut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Kalekapısı ve Kapalı Yol’da esnafını ziyaret ederek, Antalya Alışveriş Günleri’nin startını verdi. Esnafa Antalya Alışveriş Günleri hakkında bilgi veren Başkan Davut Çetin, etkinliğin 1 Haziran – 16 Ağustos tarihleri arasında toplam 77 gün süreceğini söyledi. Antalya ticaretinin bu yıl zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Başkan Davut Çetin, Antalya Alışveriş Günleri’nin kentte şu anda durma noktasına gelen ticaret hayatını canlandırmasını hedeflediklerini söyledi.

Antalya Alışveriş Günleri’nin Gazipaşa’dan Kaş’a kadar tüm Antalya’yı kapsadığını ifade eden Başkan Davut Çetin, “Organizasyon kapsamında 25 banka ile anlaşma yaptık. Antalya ve ilçelerinde 77 gün boyunca kredi kartı veya banka kartı ile alışverişte her 25 TL’lik harcama yapan kişi hediye çekilişine katılma hakkı kazanacak. Etkinlik sonrasında Milli Piyango gözetiminde yapılacak çekilişle 7 otomobil, 7 televizyon, 7 tablet, 7 klima, 77 bisiklet, 777 Antalyaspor forma ve atkısı hediye edeceğiz” dedi.

Esnafın organizasyonu sahiplenmesinin önemine dikkat çeken Başkan Davut Çetin, etkinliğin sadece ATSO üyelerini değil AESOB üyelerini de kapsadığını vurgulayarak, özellikle Antalya Alışveriş Günleri poster ve duyurularını işyerlerine asmalarını istedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle