Hoşgeldiniz  

ANSİAD terörü lanetledi

Semih Köken | 15 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

ANSİAD terörü lanetledi

ANTALYA Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan, Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınadı.

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, ülke olarak zor günlerden geçildiğini belirterek, terörü lanetledi. Ankara Kızılay Güvenpark’ta sivilleri hedef alan terör saldırısının yürekleri parçaladığını kaydeden Başkan Erdoğan, “Saldırı bizi derin üzüntüye boğdu. Birçok sivil vatandaşımız yaralandı ve hayatını kaybetti. Bu insanlık dışı vahşeti gerçekleştirenleri, arkasında olanları lanetliyorum. Bu ve benzeri saldırılarla milletimizin milli duruşunu, birliğini ve dirliğini bozma çabası dün olduğu gibi bugünde, yarında, başarıya ulaşamayacaktır. Bir kez daha bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyor, kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Erdoğan, yaralılar için kan vermenin insani bir sorumluluk olduğunu belirterek, “Ülke olarak zor günlerden geçiriyoruz. Ne acıdır ki insanlar yeryüzünde birbirini katlediyor. Yaralı vatandaşlarımız hastanelerde tedavi görüyor. Yaşadığımız elim olay nedeniyle kan ihtiyacı artıyor. Ben bugün kan verdim. Vermeye de devam edeceğim. Cefakar, vefakar ve fedakar Antalya halkını, ‘Kendini Sev, İnsanı Sev, Kan Ver’ sloganıyla kan vermeye davet ediyorum” diye konuştu.DHA

ANTALYA SANAYICI VE ISADAMLARI DERNEGI (ANSIAD) BASKANI ABDULLAH ERDOGAN, ANKARA'DA YASANAN TEROR SALDIRISINI KINADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle