Hoşgeldiniz  

ANSİAD heyeti EXPO’da

Semih Köken | 06 Nisan 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

ANSİAD heyeti EXPO’da

ANTALYA Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve sektör başkanları, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın’ı ziyaret etti.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, ziyarette ANSİAD heyetine EXPO hakkında bilgiler verdi. Şu ana kadar 46 ülkenin katılım sözleşmesini imzaladığını belirten Aydın, açılışı 22 Nisan’da yapılması planlanan EXPO’ya ülke bazında katılımın, bu organizasyonun Avrupa’da yapılanlarıyla kıyaslandığında rekor düzeyde olacağını vurguladı. Projenin Cumhurbaşkanlığı’nın himayesine alınmasının çok ciddi katkılarının olduğunu vurgulayan Kazım Aydın, 22 Nisan’da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” dedi.

ANTALYA SANAYICI VE ISADAMLARI DERNEGI (ANSIAD) BASKANI ABDULLAH ERDOGAN, YONETIM KURULU UYELERI VE SEKTOR BASKANLARI,  EXPO 2016 ANTALYA AJANSI GENEL SEKRETERI KAZIM AYDIN'I ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
18 Şubat’ta başlayan indirimli bilet kampanyasında şu ana kadar 500 bin bilet satıldığını ifade eden EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, kampanya boyunca 100 bin sezonluk kart satılırken, 400 bin günlük bilet satışı gerçekleşti. Bu, Antalya halkının duyarlılığının göstergesidir. Destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Hedefimiz açılışa kadar 1 milyon bilet satışı yapmaktır” dedi.

EXPO’nun tanıtımının tüm kamuoyunun görevi olduğunu vurgulayan Aydın, şehrimiz için, bölgemiz için, ülkemiz için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Tüm Antalyalıları 1 milyon hedefine ulaşmak için bilet almaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle