Hoşgeldiniz  

Ankara Borsası, Antalya’da

Semih Köken | 17 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Ankara Borsası, Antalya’da

ANTALYA Ticaret Borsası’nın (ATB) daveti üzerine Expo 2016 Antalya’ya katılmak üzere Antalya’ya gelen Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle ATB Başkanı Ali Çandır’ı ziyaret etti.

 

Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, ATB’nin daveti üzerine Türkiye’nin ilk Expo’su için Antalya’ya geldiklerini söyledi. ATB yönetim kurulu üyeleri Halil Bülbül ile Süleyman Ersan’ın da bulunduğu ziyarette, Ankara Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Yavuz, ATB’nin Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX başta olmak üzere projelerini yakından takip ettiklerini söyledi.

YÖREX DAVETİ

ATB Başkanı Ali Çandır, Expo’ya katılımları nedeniyle Ankara Ticaret Borsası yönetimine ve meclisine teşekkür etti. Antalya’nın turizm ve tarımının başkenti olduğunu belirten Çandır, tarımın ve ticaretin gelişimi için çalıştıklarını kaydetti. Çandır, Ankara Ticaret Borsası’nı bu yıl 7’ncisi ekim ayında yapılacak YÖREX’e davet etti. Faik Yavuz, ziyaretin anısına Ali Çandır’a cam sahan hediye ederken, Çandır, konuk heyete Antalya’nın yöresel ürünü reçel takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle