Hoşgeldiniz  

AnadoluPark artık Lara’da

Semih Köken | 21 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

AnadoluPark artık Lara’da

ANTALYA’da 20 yıllık tecrübeyle ‘et lokantası’ alanında marka olan AnadoluPark Restaurant, Lara’da açıldı. Buradaki ismi ‘AnadoluPark Loti’ olan iki katlı restoran, et ağırlıklı mutfağı, eşsiz meze mönüsü ve kendilerine özgü damak tadıyla dikkat çekiyor.

Aksu İlçesi’ndeki AnadoluPark’ı 20 yıl önce Antalyalılarla tanıştıran Uğur Yeğinaltay, AnadoluPark Loti’yi Lara’da açtı. Çağlayan Mahallesi 2002 Sokak üzerinde kurulan iki katlı restoran, 650 metrekare kapalı alan içinde 250 kişi kapasiteli oturma grubuna sahip. Restoran, iç ve dış ahşap yoğunluklu dekorasyonun yanında doğal taşlarla süslenmiş girişiyle de ilgi çekiyor. Oturma gruplarından, çocuk oyun salonuna kadar her ayrıntının düşünüldüğü restoranda 38 personel çalışıyor. AnadoluPark’ın deneyimli mutfak şefi Vahap Yüce ve Restoran Müdürü Süleyman Ersin, AnadoluPark Loti Restaurant’ın damat tadındaki ince ayrıntıları anlattı.

LOTİ: YEMEK DÜŞKÜNÜ

Anadolu’nun farklı bölgelerinden seçilerek mönüye dahil edilen 35 farklı mezenin Antalyalılar için günlük hazırlandığını belirten Yüce, “Spesiyallerimiz arasında haşlama içli köfte, soslu küşleme, kekikli et, pasur kebap yer alıyor. Bunun yanında klasik et mönülerini de isteyenler için hazırlıyoruz. 20 yıllık tecrübemizi Lara’da Antalyalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. AnadoluPark markamızın yanına eklediğimiz ‘Loti’ ismi ise Osmanlıca’da yemeği çok seven, yemek düşkünü olarak kullanılıyordu” dedi.

Aksu’daki ormanlık alan içerisinde bulunan AnadoluPark’ın bundan sonra yemek hizmeti vermeyeceğini sadece düğün ve özel gün etkinlikleri için kullanılacağını sözlerine ekleyen Yüce, Lara’daki servisin öğle yemeğiyle başlayacağını ve gece 24.00’de sona ereceğini söyledi.

ÇOCUK OYUN ODASI

Restoranda alt katın ana restoran salonu, üst katın ise daha çok grup ve özel toplantılı yemekler için kullanıldığını İşletme Müdürü Süleyman Ersin, çocuklar için oyun salonu ve onlara eşlik eden eğitmen bulunduğunu kaydetti. Ersin, “Restoran kültüründe Antalya’ya adını altın harflerle yazdıran AnadoluPark markasını Lara’ya taşımış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle