Hoşgeldiniz  

Aman Dikkat Dolandırıcıların Yeni Taktiği

Semih Köken | 19 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Aman Dikkat Dolandırıcıların Yeni Taktiği

Kemer Kuzdere Mahallesinde yaşayan ve uzun yıllar önce kaybolan ve bu gün kadar kendisinden haber alınamayan kocasının acısıyla yaşamaya çalışan 66 yaşındaki Nedret Alıç’ın evine “Belediyeden geliyoruz” borcunuz var diyerek evine giren dolandırıcılar yaşlı kadının 320 TL lirasını alarak kayıplara karıştılar.
Olay Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesinde meydana geldi. Emlak vergisi borcunuz var diye kadını dolandıran kişiler borcunu ödedi diye bir de tost makinesi hediye ettiler.
Nedret Alıç, başından geçenleri şöyle anlattı: “Evime geldiler. Giyimleri çok iyiydi. Belediyeden geldiklerini söyleyip “Emlak Borcun” var dediler bende ne kadar borcum olmuş dedim 500 dediler ben de dedim ki şimdi bende 320 TL var. Tamam dediler sen onu ver üstünü sonra getirirsin bende güvenerek verdim. Dolandırıcılar emlak vergisi ödediğim için “Belediyemiz Emlak Vergisini ödeyen vatandaşlara tost makinesi ve çeşitli hediyeler veriyor” dediler. Daha sonra bana bir tost makinesi hediye ettiler. Bende bu durumu komşumuza anlattım. Komşumuz da hiç öyle şey olur mu dedi ve önce jandarmayı daha sonra da Belediyeyi aradık. Belediye çalışanları ve Muharrem kardeşim hemen yardımıma koştu Allah kendilerinden razı olsun. Dedi
HAYIRSEVER TURİZMCİDEN YARDIM
Hayırsever turizmci Muharrem Okay, olayı önce çocukluk arkadaşı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e haber verdi ardından da Belediye Emlak servisinde kadının geçmiş yıllar ve 2016 yılına ait 400 TL borcunu ödeyerek makbuzu da Nedret Alıç teyzeye teslim ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle