Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınova Bulvarı bayrama hazır

KEPEZ Belediyesi’nin imar altyapısını tamamladıktan sonra ilk kazmanın vurulduğu Altınova

KEPEZ Belediyesi’nin imar altyapısını tamamladıktan sonra ilk kazmanın vurulduğu Altınova Bulvarı’nda son etap, bayrama kadar tamamlanmış olacak.

Antalya’nın yeni ticaret merkezinin oluşturulacağı Altınova’nın kalbinden geçen yeni ana arter yolu olan Altınova Bulvarı, bayrama tamamlanmış olacak. Altınova’nın kalbinden geçen yeni çevre yolunun tamamlanmamış 1 kilometrelik etabında asfalt, bordür ve refüj çalışmalarına hız verildi. Genişliği 11 metre olan yolun Ramazan Bayramına yetiştirilmesinin ardından, peyzaj ve sonrasında da 5 santim kalındığında modifiye asfalt çalışmasına başlanacak.

ALTINOVA’YA HİLTON

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, burada açılan bulvarın Antalya trafiğini rahatlatmasının yanında Altınova halkı için ayrı bir önem taşıdığını anlattı. Tütüncü, “Büyükşehir Belediyemizce 25 milyon lira yatırım ile bu yol yapılıyor. Kepez Belediyesi’nin hızlı bir imar çalışması yapması sonucu bu yol açıldı. Şimdi bu yol gibi yatırımlarla, Altınova’ya bir Hilton Otel yatırımı yapılıyor. Burada açılacak diğer ticari işyerlerinde olduğu gibi çalışanlarını öncelikle Altınovalılardan sağlayacak bu otel, Altınova’nın nereden nereye geleceğini özetleyecektir” diye konuştu.