Hoşgeldiniz  

Altın Nar Festivali Başlıyor

SEMİH KÖKEN | 11 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel A- A+

12. nar festivali toplu sanatçılar 2
Kemer Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 12.si organize edilen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali yarın (Cumartesi günü) başlıyor. Rally alanında saat 20.00’de kortej ile start alacak olan 12.Altın Nar Kültür ve Sanat Festivalini bu yılda dünyaca ünlü sanatçıları Kemer’de bir araya getiriyor.
CUMARTESİ GÜNÜ İLK SAHNE İNNA’NIN 
Festivalin ilk günü olan Cumartesi günü, Liman caddesi ve Atatürk caddesinden geçecek olan korteje çok sayıda otel ve işletmeler animasyon gösterileriyle destek veriyor. Tam bir karnaval havası yaratan 12.Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kortejinin Kazım Gül stadında noktalanmasıyla birlikte, dünyaca ünlü sanatçı İnna sahneye çıkacak. Sunuculuğunu Ece Erken’in yaptığı ve stadyumda devam edecek olan Festivalin ilk gününde Rus turistlerin çok sevdiği ve yabancı müziğin vazgeçilmez ismi olan İnna, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak sevilen şarkılarını seslendirecek.
İNNA’DAN SONRA VOLKAN KONAK
Önceki yıllarda düzenlenen Altın nar Festivallerinde, sevilen şarkılarıyla festivale katılanlara unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı Volkan Konak, İnna’dan hemen sonra saat 22.00’de sahne alacak. “Ben bir Kemer aşığıyım” diyerek, Kemer’e olan sevgisini her fırsatta dile getiren Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, 12.Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk gününde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalarak, sevilen şarkılarını seslendirecek.
FESTİVALİN 2.GÜNÜDE KENAN DOĞULU SAHNEDE
12.Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin 2. günü olan Pazar günü, yine dünyaca ünlü bir isim olan Kenan Doğulu sahnede olacak. Saat 22.00’de Kazım Gül stadında sevenleriyle buluşacak olan Kenan Doğulu konserinden önce ise, sürpriz gösterilerle festivale katılanlar eğlencenin doruğuna ulaşacaklar.
BAŞKAN GÜL ” FESTİVALİ DÜNYA İZLEYECEK”
Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin 3. ve son günü olan Pazartesi günü, Saat 20.00’de Mehmet Erdem ve saat 22.00’de ise Gülben Ergen sahneye çıkacak. Her gece  havai fişek gösterilerinin yapılacağı Festival  Mehmet Erdem ve Gülben Ergen konseri ile son bulacak. Dünyaca ünlü sanatçıları bir kez daha Kemer’de buluşturmaktan ve Turizme katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bu yıl 12.sini düzenlediğimiz Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’ne tüm halkımızı davet ediyorum. Artık Kemer ile bütünleşen 12.Altın Nar Kültür ve Sanat Festivalimizi bütün ülkeler yakından takip ediyor. Tam bir karnaval havasında geçireceğimiz Festivalimize gösterilen ilgiden dolayı Kemer’li otelcilerimize ve işletmelerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle