Hoşgeldiniz  

Alperenlerden, Türkmenler için yardım kampanyası

Semih Köken | 11 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Alperenlerden, Türkmenler için yardım kampanyası

Kemer Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından Türkmenler için başlatılan yardım kampanyasında toplanan paketler Kızılay’a teslim edildi.

Levent YENİGÜN

Daha önce Doğu Türkistan, Musul ve Kerkük’te yaşayan Türkmenlere yardım kampanyası düzenleyen ve 30 kolilik yardım malzemesi gönderen Kemer Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı yardım kampanyası tamamlandı. İçerisinde giyim ve kuru bakliyat gibi malzemelerin bulunduğu yardımlar Kızılay’a teslim edildi.

Vakıf Başkanı Nuri Embiyaoğlu, kampanyada kendilerine destek olanlara teşekkür etti. Yaklaşık 2 tonluk yardım malzemesini teslim ettiklerini anlatan Embiyaoğlu, “Kısa sürede elimizden geldiğince gıda giyim bebek ihtiyaç malzemesinden oluşan yaklaşık 2 tonluk yardım malzemelerimizi Türk Kızılay’ı aracılığı ile Bayır Bucak Türkmenleri ne ulaştırılmak üzere Kargo ile sevk ettik. Bizlere inanan güvenenlere karşı büyük bir sorumluluğu yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Başta KETOB başkanı Tayyar Gül beye, basın desteğini bizden esirgemeyen Kemer Gözcü Gazetesi’ne, ocak gençliğime başlattığımız bu yardım seferberliğinde bize desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkmenlerin zor şartlar altında hayatını sürdürmeye çalıştığını vurgulayan Embiyaoğlu, “Bir nebzede olsa oralarda yalnız olmadıklarını yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Türkmen kardeşlerimiz için duyarsız kalamazdık. Kemer Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak ocak gençlerimiz ve yönetimim ile bizde bir şeyler yapmaya çalıştık. Gücümüzün ve yüreğimizin yettiğince güzel bir yardım kampanyası yaptık. Gençlere destek verildiğinde neler yapabildiklerini bu kampanya ile bize güvenen inananlara neler yapabileceğimizi ispat ettik. Kemer’de yapılmayanları yaparak hem Ocakçılık hem Teşkilatçılık nasıl olur elimizden geldiğince göstermeye çalışıyoruz. Allah izin verirse bundan sonrada yapacağımız çok güzel çalışmalarımız olacaktır. Allah bizlere inanan, güvenen insanlara mahcup ettirmesin. Bu yolu birlikte yürümekten gurur duyduğum genç arkadaşlarım ve ocak yönetimi arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle