Hoşgeldiniz  

Almanya Pazarında Daha da Büyüyeceğiz

Semih Köken | 22 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Almanya Pazarında Daha da Büyüyeceğiz

GELECEK yıl itibariyle split charter ve direk satış modeliyle hizmet verdiği Alman pazarında dördüncü sezonuna girecek olan Corendon’un Almanya temsilcisi Thomas Braun, 2016 sezonunda Almanya‘dan Türkiye‘ye giden turist sayısında düşüş olmasına rağmen 2017’den umutlu olduklarını ve kapasite artışına gideceklerini söyledi. Braun, “2016 yılı sezon başında Almanya‘ya 417 bin koltuk arz etmiştik; ancak sezon boyuncaTürkiye‘de yaşanan olumsuz gelişmeler sebebiyle bu kapasitemizi düşürdük ve sezonu 325 bin koltuk ile kapatıyoruz. 2017 sezonunda Alman bayraklı bazı havayollarınınAntalya ve Türkiye seferlerini iptal etmesi veya azaltması; kapasitelerini başka ülkelerdeki tatil destinasyonlarına çevirmesi sonucu pazarda oluşacak boşluğu değerlendirerek koltuk sayımızı artırmaya karar verdik” dedi.

Thomas Braun, 2017 sezonunda Türkiye‘yi cazip kılmak adına fiyatları 2016 sezonuyla aynı tuttuklarını ve erken rezervasyonu teşvik amacıyla 31 Aralık 2016’ya kadar çok cazip indirimler sunduklarını söyledi.

Corendon Havayolları, 1 Nisan-31 Ekim 2017 arasında Almanya‘nın 12 havalimanındanTürkiye‘ye, yüksek sezonda ilave edilecek uçuşlarla birlikte, haftada 50 sefer düzenleyecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle