Hoşgeldiniz  

Alman Konsoloslardan Kemer Devlet Hastanesi’ne Tam Not

Semih Köken | 04 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Alman Konsoloslardan Kemer Devlet Hastanesi’ne Tam Not

Almanya’nın Türkiye’deki Dış Temsilcilerinden Almanya Federal Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosluğu ile Antalya Konsolosluğu ve heyeti Kemer ilçesinin turizm sezonuna hazırlanması amacıyla bir araya geldiği toplantıya Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Törüner İneli katıldılar.

İzmir Alman Başkonsolusu Thomas Gerlach, Antalya Konsolosu Martin Vetter ve heyeti ile birlikte yapılan görüşmede yeni açılan 52 yataklı Kemer Devlet Hastanesi’nde verilen hizmetler ve uygulamalar hakkında genel bilgi veren Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi, Gerek ilçemize gelen Alman turistlerin, gerekse yerleşik Alman vatandaşların sağlık ihtiyaçları ve talepleri konusunda sürekli yanlarında olacaklarını, herhangi bir ihtiyaç durumunda kendileri ile irtibata geçebileceklerini, sağlık turizmi ve turistin sağlığı alanında 7 gün 24 saat nitelikli ve kaliteli hizmet sunduklarını belirterek Kemer Devlet Hastanesini tercih eden yabancı hastalara teşekkür etti.

İzmir Alman Başkonsolusu Thomas Gerlach ise yaptığı konuşmada “Kemer Devlet Hastanesinde birçok birimin olması sebebiyle sağlık ihtiyacına cevap veren, ticari bir çıkar taşımayan ve güven duydukları bir sağlık kurumu olması sebebiyle bizim ilk tercihimiz oldu. Hastane yönetimine ve tüm sağlık çalışanlarına bu hizmetlerinden dolayı  teşekkür ederim dedi”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle