Hoşgeldiniz  

BABY BROWN, EXPO 2016’ya hayran kaldı

Semih Köken | 02 Şubat 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

BABY BROWN, EXPO 2016’ya hayran kaldı

BABY BROWN (2)İRAN asıllı , söz yazarı ve şarkıcı Baby Brown, Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 sergi alanına ağaç diken ünlüler arasına girdi. Ünlü şarkıcı, projenin büyüklüğünü kendi üslubunda, “Sanıyorum proje buumm. Büyük. Bunun ne demek olduğunu biliyorsunuz. Çok iyi. Çok çok iyi” dedi. İlk kez adına ağaç diktiğini söyleyen Brown, EXPO 2016 Antalya ekibine minnettar kaldığını vurguladı.

‘OrientalPoison’ şarkısıyla dünya listelerinde yer alan ve Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan İran asıllı , söz yazarı, şarkıcı Baby Brown, konser için geldiği Antalya’da EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın davetini kabul etti. Aksu İlçesi’ndeki bin 121dönümlük alana gelen ünlü DJ ve şarkıcı Brown’a Proje ve Yapım İşleri Direktörlüğü tarafından detaylı sunum yapıldı. EXPO Kulesi, EXPO Gölü, Tarım Müzesi, Kongre Merkezi ve amfi tiyatroların yeraldığı projeyi dikkatle dinleyen Alman DJ ve şarkıcı “Muhteşem” yorumunu yaptı.

Sempatik tavırları ile dikkat çeken ve sergi alanında güvenlik görevlileri dahil herkesle fotoğraf çektiren Brown, adına önceden dikilmiş Alev Ağacı’na(Photiniaserrulata) kürekle toprak attı. İsim künyesini ağacın gövdesine bağlayıp can suyu veren Baby Brown, “Bu proje çok ama çok büyük. Çocuklar için, gençler için, yaşlılar için birçok aktivite var” dedi. Kendi üslubunda, “Sanıyorum proje buuummm. Büyük. Bunun ne demek olduğunu biliyorsunuz.Çok iyi, çok çok iyi” diyen şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü;

“Çiçekli alanları çok sevdim. Projeyi izlerken “Annemle gelmeliyim o burayı çok sever” dedim. Yağmur Ormanları Serası ve ayrıca dinazorlar benim favorim.  Daha önce çiçek diktim ama ağaç dikmedim. Bunu gerçekten çok sevdim.  Bunun için minnettarım ve çok teşekkür ediyorum. Kendim yaptım. Kesinlikle gelip göreceğim. Sanıyorum yazın 4 ay konserler nedeniyle Türkiye’de kalacağım ve ailemle gelip burayı göstereceğim.”

Bugünlerde piyasaya çıkacak olan albümünden yeni bir şarkıyı da söyleyen Baby Brown, daha sonra kameraya dönüp hayranlarını alana davet etti. Ünlü şarkıcı, “Benim adım Baby Brown ve sizi 2016’da Antalya’daki EXPO’yu görmeye davet ediyorum. Bakın bu çok çok çok büyük bir proje. Ve bu çocuklar bu proje için çok sıkı çalışıyorlar. Ve siz mutlaka gelip EXPO 2016’yı görmelisiniz. Bayanlar, baylar Baby Brown.”

Brown’a verdiği destekten dolayı EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle