Hoşgeldiniz  

Alman dizileri Antalya’da çekilecek

Semih Köken | 30 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Alman dizileri Antalya’da çekilecek

ALMANYA’da özel bir televizyon kanalında yayınlanacak bir dizi için Antalya’ya gelen çekim ekibi, Lara ormanlarında çekim yaptı. Esline Ajans tarafından figüran oyuncu desteği verilen çekimler bir hafta sürdü.

Esline Ajansın sahibi Esra Keskinol, Almanya’da dizi filmlerin yayınlandıkları kanalların reytingini belirlediğini söyledi. Bu nedenle dizi filmlere geniş yer verildiğine işaret eden Keskinol, Alman yapım şirketlerinin Antalya’yı film platosu olarak kullanmaya başladığını ifade etti. Antalya’nın prodüksiyon şirketleri tarafından yeni keşfedildiğine işaret eden Keskinol, birçok proje hakkında görüşme yaptıklarını Alman yapımcıları bölgeye çekmek için çalıştıklarına değindi.

Almanya’da yıllarca yaşadığını, eşinin de Alman vatandaşı olduğunu vurgulayan Esra Keskinol, “Birçok tanıdığımın insan var. Almanların prensiplerini de çok iyi biliyorum. Görüşmelerimin sonuç vereceğini düşünüyorum. Gelecek yıllarda Almanya’dan birden fazla dizi ve sinema projesi için Antalya’ya ekip geleceğini düşünüyorum. Son olarak dizi çekimi gerçekleştirdik. İsmi ve konusu hakkında bilgi veremiyorum fakat gerek kostümleri gerekse çekim tarzı ile oldukça eğlenceli bir dizi olacak” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle