Hoşgeldiniz  

Alman çiftten kardeşlik mesajı

Semih Köken | 31 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Alman çiftten kardeşlik mesajı

ANTALYA’nın Gazipaşa ilçesinde 8 yıldır yaşayan Marion- Hans Pflaum çifti, Türkiye’nin güvenilir bir ülke olduğunu belirterek, Almanya’nın bazı olayları abarttığını söyledi. Alman çift, “İnsanlar kardeştir ve biz Türkiye’de kardeşçe yaşamak istiyoruz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa-Alanya arası Uğrak mevkiinde hizmete açtığı Aysultan Plajı açılış törenine katılan Alman Marion- Hans Pflaum çifti, Türkiye ile Almanya arasında bir süredir devam eden kriz durumunu değerlendirdi. 8 yıldır Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde kardeşçe yaşadıklarını belirten Alman çift, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile sohbet ederek yapılan hizmetler konusunda teşekkür etti. Marion- Hans Pflaum çifti, Türel için vatandaşla samimi ve arasında mesafe olmayan bir belediye başkanı ifadelerini kullanırken “Böyle bir belediye başkanı ilk kez gördük” dedi.

İNSANLAR KARDEŞTİR

Almanya ile yaşanan gergin durum için politikalara kulak tıkayarak kardeşçe yaşamak istediklerini anlatan Marion Pflaum, “8 senedir buradayım. Ben kendime ‘Almanya neden abartıyor’ diye soruyorum. İnsanlar kardeştir. Türkiye yaşanılacak en güvenli ülkelerden. Çok güvendiğimiz Almanya’nın Hamburg kentinde kıyamet koptu. Türkiye’de hiçbir şey yok” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle