Hoşgeldiniz  

ALLAH’IN SOPASI YOK!.

SEZEN TURHAN | 20 Mart 2022 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

Efendim okudunuz mu ??  mazallah  okumadıysanız çok şey kaybettiniz, okuduysanız da çok şey öğrendiniz..
Şaka şaka diyelim de kimse alınmasın yine; geçtiğimiz sayı dan bahsediyorum. Küçük bir gönderme mi denirdi neyse ne işte onu yapmıştım bildiğiniz üzere, ya inşallah muhterem abi almıştır mesajı yoksa pek üzülürüm sürekli sürekli kendisiyle de ilgilenemem yani gerçi o işi gereği ilgilendi ne yapsın, kaç senedir uğraş uğraş tabi ki bir karşılığı olacaktı, kendisini alkış yağmuruna tutturacak kümeste ki tek horoz misali gerine gerine gezecekti..
Hakkıdır hep diyorum çalışana Allah da verir kul da öyle değil mi??
Herkes rengini belli ediyor, nerde yiyip ne kadar yiyip içeceğine kendisi karar veriyor ama yine söylüyorum ki tek sorun illegal yapılanların hesabını (bunu ortaya koyanlardan)resmi yollarla sormaya kalkarsanız kafalarda hep bir soru işareti bırakırsınız.!
“Tencerem kara senin ki benden kara”..
Bakın o kararmış tencereleriniz bu saatten sonra aydınlanmaz da, hadi oldu diyelim yediğiniz her haksız lokmanın boğazından geçişi de pek tatlı olmayacak diye düşünenlerdenim.
Dediğim gibi sadece ben değilim böyle düşünen ne kadar çok bu konu hakkında çalışmaya başladım bir bilebilsen iz kurcaladıkça binbir pislik daha çıkıyor muş ta haberimiz yokmuş..
Ya siz ne canlar yakmışsınız meğer de biz bu kadarcığını ancak görebilmişiz; şükür ki az kaldı yoksa bunca hile hurdayı, haramı bende görmezden gelemeyeceğim vesselam..
Arkadaş başınıza gelmeyen de kalmıyor bu arada, Yaradan da uyarıyor yukardan yediğiniz naneler çıksın ortaya diye, hep bir katakulle  kapatmaya çalışıyorsunuz ama alkol tüm kötülüklerin anası dır öyle değil miydi?? Hepinizin mi kafası güzel geziyorsunuz? can güvenliğinin olmadığı resmi araçlara da binilmez artık, yok valla çok tehlikeli, ehliyetsiz araç kullanmak trafikte salınıp, birde üstüne makamlı ,mevkili devlet adamlarını da taşımak gündeme gelirse; yandı gülüm keten helva..
Bize geçmiş olsun demek düşer normal insanlar gibi inanın yapacak birşey var mı diye de sorardım da yardımcılar çok nasılsa bize ne hacet??
Her neyse her şeye rağmen ayaktayız öylede olacak biiznillah,  şükrüm çokta sabrım ne kadar sürer onu da bilemeyeceğim..
Oysa ki son derece sakin, naif, cıvıl bıcır biri gibi mi görünüyordum oradan?!ha evet öyleyimdir amma Karamürsel sepeti de olmadık evelAllah..
Sevgiyle kalabilen sevgi,saygıyla kalabilenlere de saygılar bizden efenimm..
Ay ışığının tüm karanlıkları aydınlatmaya devam edeceği sözünü vererek.!

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle