Hoşgeldiniz  

Alanya’da trafik levhaları yenileniyor

Semih Köken | 23 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Büyükşehir Belediyesi Alanya’da eskiyen trafik levhalarını yeniliyor. Çalışmalar özellikle okul önleri ve trafiğin olduğu bölgelerde yoğunlaşıyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Raylı Sistem Dairesi Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı 4 ayrı ekibin yürüttüğü çalışmalarda Alanya merkez, Konaklı, Payallar ve Türkler’de eskiyen ve kırılan trafik tabelaları tek tek sökülerek yenileniyor. Uyarı levhası bulunmayan noktalara trafik işaretleri konuluyor. Çalışmalar özellikle okul önleri ve trafiğin yoğun olduğu cadde sokak, kavşak ve okul önlerinde gerçekleşiyor. Daha önce de Mahmutlar, Kestel, Tosmur ve Dimçayı’ndaki trafik levhalarını yenileyen Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını etap etap diğer mahallelerde sürdürecek.

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Alanya’da birçok mahallede trafik işaret ve levhalarının bulunmadığını tespit ettik. Bu eksikleri gidermeye başladık. Okulların önlerine ayrı bir önem veriyoruz. Alanya genelinde trafik levhası bulunmayan yer bırakmayacağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle