Hoşgeldiniz  

Akşener Erdoğan’la neler görüştü?

SEMİH KÖKEN | 23 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

MHP Milletvekili Meral Akşener, CNN Türk’te Eğrisi Doğrusu programında Taha Akyol’un konuğuydu. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olan görüşmesini anlattı.

MHP Milletvekili Meral Akşener, CNN Türk’te Eğrisi Doğrusu programında Taha Akyol’un konuğuydu. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olan görüşmesini anlattı.  MHP’li Meral Akşener, dün akşam CNN Türk’te Taha Akyol’un sunduğu Eğrisi Doğrusu programında, yaşadığı kaset iftirası sonrası gelişmeleri anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini aradığında uzunca bir görüşme yaptıklarını belirten Akşener, bu konunun ilgili yerlerle görüşüleceğini belirtmesine rağmen o tarihten bu yana değişen bir şey olmadığını söyledi. Akşener, kanalın sahibi olan ailenin olaylardan haberdar olduktan sonra hiç özür ve üzüntü dile getirilmediğini belirtti.

Programın aynı tempoyla ve aynı kişilerle hiç bir şey olmamış gibi devam ettiğini hatırlatan Akşener, bu iftiranın gündeme getirilmesinin kanal açısından bilinmemiş olabileceğini ancak, programa çıkanlar için aynı şeyin söylenmesinin kolay olmadığını dile getirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle