Hoşgeldiniz  

Akseki otobüs terminali tamamlandı

Semih Köken | 23 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Akseki otobüs terminali tamamlandı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl temeli atılan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali ve itfaiye istasyonu tamamlandı.

Büyükşehir Yasası ile birlikte 19 ilçeyi hizmet yağmuruna tutan Büyükşehir Belediyesi, Akseki’de çalışmalarını sürdürüyor. Akseki’nin 30 yıllık su sorununu çözen Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl temeli atılan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali ve itfaiye istasyonu inşaatları da tamamlandı.

YENİ OTOBÜS TERMİNALİ HİZMETE GİRİYOR

3 milyonluk yatırımla tamamlanan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali, ilçeye kazandıracağı hareketliliğin yanı sıra ilçe ulaşımının daha sağlıklı gerçekleşmesine olanak sağlayacak. 8 bin 360 metrekare açık ve 1200 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 9 bin 560 metrekarelik alana sahip terminalde aynı zamanda 22 yatak kapasiteli bir otel, 5 dükkan,7 şehirlerarası ve ilçeler arası peron, yürüme alanları ve açık otopark alanı da bulunuyor.

YANGINA MÜDAHALE GECİKMEYECEK

Otobüs terminalinin yanı sıra Akseki ve çevresine hizmet verecek itfaiye istasyonunun da inşaatında sona gelindi. 4 araç kapasiteli kapalı ve ısıtmalı garaj ve itfaiye personelinin rahat çalışma koşullarıyla yangın durumunda hızlı müdahale edebileceği bir tesis olarak Aksekililerin hizmetine girecek.

‘HİZMET YAĞMURU’

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, gerçekleştirilen yatırımlarla Akseki’nin modern bir görünüme büründüğünü belirtti. Özkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak Akseki’mizde adeta bir hizmet yağmuru başlattık. Başkanımız Menderes Türel’e kazandırdığı yatırımlar için teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle