Hoşgeldiniz  

AKEV Üniversitesi’ne rektör atandı

Semih Köken | 05 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

AKEV Üniversitesi’ne rektör atandı

ANTALYA Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Hayati Aktaş atandı.
AKEV Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selahattin Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, bir süredir devam eden çalışmalar sonunda mütevelli heyet olarak Prof. Dr. Hayati Aktaş’ın rektör adayı olarak belirlendiğini açıkladı. Prof. Dr. Aktaş’ın Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından AKEV Üniversitesi rektörlüğüne atandığını kaydeden Selahattin Çiçek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Artık çalışmalarımızı sürdürüp AKEV Üniversitesi’ni hak ettiği yere taşıyacağız. Bu vesileyle üniversitemize hayat veren, görüşleriyle katkı sağlayan, yol gösteren YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha önce de dediğimiz gibi AKEV Üniversitesi halkın gücüyle kurulan ilk üniversite olarak adını tarihe yazdıracak ve bilimin parlayan yıldızı olacak.”
PROF. DR. HAYATİ AKTAŞ KİMDİR?
Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü 1982 yılında tamamladı. Yüksek lisansı 1990’da Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi alanında, doktorasını ise 1994’te aynı üniversitede tamamladı. Yurt içi ve yurt dışında birçok makalesi yayımlandı. Son olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde görev yapmaktı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle