Hoşgeldiniz  

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden sağlık turizmi atağı

Semih Köken | 15 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden sağlık turizmi atağı

BATI Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve Antalya Valiliği’nin sağlık turizmi çalışmaları kapsamında Özbekistan, Kırgızistan ve Azerbaycanlı doktor, klinik yetkilileri, seyahat acenteleri ve gazetecilerden oluşan heyet, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi’ni ziyaret etti.
BATI AKDENIZ KALKINMA AJANSI (BAKA) VE ANTALYA VALILIGI'NIN SAGLIK TURIZMI CALISMALARI KAPSAMINDA OZBEKISTAN, KIRGIZISTAN VE AZERBAYCANLI DOKTOR, KLINIK YETKILILERI, SEYAHAT ACENTELERI VE GAZETECILERDEN OLUSAN HEYET, AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) HASTANESI'NI ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Sağlık Bakanlığı Sağlık Turizm Koordinasyon Kurulu işbirliği ve Türk Hava Yolları (THY) sponsorluğunda gerçekleştirilen sağlık turizm projesi kapsamında Antalya’ya gelen heyet, AÜ Hastanesi’ni ziyaret etti.

Hastanede incelemelerde bulunan heyet, Organ Nakli Merkezi Toplantı Salonu’nda Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Melike Cengiz, Doç. Dr. Özlenen Özkan ve Uzm. Nilgün Keçecioğlu ile bir araya geldi. Organ ve doku nakilleri hakkında bilgi alan heyet, daha sonra hastanenin diğer birimlerini gezdi.

BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, turizmde muhtemel sıkıntılara karşı sektör temsilcileriyle uluslararası programlar hazırladıklarını belirtti. Sağlık turizminde kümeleme çalışmaları yaptıklarını ifade eden Özen, “Sağlık turizminde bölgemizin tercih edilebilmesi için yeni bir tanıtım programı hazırladık. Kazakistan’ın ardından Orta Asya ülkelerinden Özbekistan, Kırgızistan ve Azerbaycan’dan doktor, klinik görevlileri, seyahat acenteleri ve gazetecilerden oluşan 37 kişilik heyeti Antalya’da ağırlıyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle